rendező: Hark Tsui forgatókönyvíró: Tin-suen Chan, Cheung Tan producer: See-Yuen Ng, Hark Tsui ügyvezető producer: Raymond Chow operatőr: Arthur Wong zene: George Lam, Johnny Njo, Richard Yuen vágó: Marco Mak
Jet Li (Huang Feihong) David Chiang (Luke) Xin Xin Xiong (Kung) Donnie Yen (Lan) Shi-Kwan Yen (Lan) Rosamund Kwan (Shao Yun)
Dr. Wong Fei-Hung asszisztensével és szeretett nagynénjével Kantonba látogat, hogy egy konferencián a kínai akupunktúra művészetéből adjanak ízelítőt. A városban egy ideje harcok dúlnak, a lázadók és az összeomlóban lévő dinasztia hívei csapnak össze - Kantonban forradalmi a hangulat. Mivel Wong számára mindig is az igazság volt a legfontosabb, a csatákban a bátor forradalmárok mellé áll, hogy végül egy mindent elsöprő küzdelemben győzedelmeskedjenek.
Teljes név : Kinai tortenet 2 - Once Upon a Time in China 2 - 1992.mkv Formátum : Matroska Formátum változat : Version 4 / Version 2 Fájlméret : 1,07 GiB Időtartam : 01:52:11 óra Teljes adatsebesség : 1 370 kb/s
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High L3.1 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 8 képkocka Időtartam : 01:52:11 óra Adatsebesség : 1 151 kb/s Szélesség : 720 képpont Magasság : 306 képpont Képarány : 2,35:1 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.218 Adatfolyam mérete : 923 MiB (84 % )
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) Formátum beállítások, Endianness : Big Időtartam : 01:52:11 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 192 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 spf) Adatfolyam mérete : 154 MiB (14 % ) Nyelv : magyar