rendező: Tsui Hark forgatókönyvíró: Yiu Ming Leung, Pik-yin Tang, Tsui Hark, Kai-Chi Yun producer: Tsui Hark zeneszerző: Romeo Díaz, James Wong operatőr: Kwok Wah Lam, Bill Wong vágó: Marco Mak
Jet Li (Wong Fei-hung) Yuen Biao (Leung Fu) Rosamund Kwan (Aunt Yee) Steve Tartalia (Tiger) Jacky Cheung (Buck Teeth Soh)
A XIX. századi Kínában Kanton tartományban Wong Fei-hung a harcművészetek legendás mestere felveszi a harcot mindenki ellen aki szűkebb és tágabb hazája ellen tör. Wong-nak veszélybe kerül saját harcművészetet oktató iskolája, ráadásul még meg is kell védenie távoli rokonát, a szépséges és teljesen elnyugatiasodott Yee "nénit" is aki nemrég tért vissza az Egyesült Államokból. Yee varázsa nemcsak Wong-ot, hanem segítőtársát és asszisztensét Chung-ot is megérinti. De Wong-nak nem sok ideje jut a szerelemre, hiszen külföldi hódítók és helyi kiskirályok ellen egyszerre kell felvennie versenyt. A heves küzdelemben még Yee is kénytelen megkérdőjelezni nyugaton elsajátított elveit. A kérdés már csak az, hogy kung fu-val fel lehet-e venni a harcot a fegyverek ellen.
Teljes név : Kinai tortenet - Wong Fei-hung - 1991.mkv Formátum : Matroska Formátum változat : Version 4 / Version 2 Fájlméret : 1,82 GiB Időtartam : 02:13:54 óra Teljes adatsebesség : 1 949 kb/s
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High L3.1 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 8 képkocka Időtartam : 02:13:54 óra Adatsebesség : 1 719 kb/s Szélesség : 720 képpont Magasság : 306 képpont Képarány : 2,35:1 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.325 Adatfolyam mérete : 1,61 GiB (88 % )
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) Formátum beállítások, Endianness : Big Időtartam : 02:13:54 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 192 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 spf) Adatfolyam mérete : 184 MiB (10 % ) Nyelv : magyar