Michael Dudikoff (Bill) Brooke Theiss (Randi) Douglas Weston (Gordon Stewart) Michael O'Hagan (Dr. Fuller) Pamela Salem (Peggy)
Vérfertőzés és rendszeresen elkövetett szexuális erőszak mocskolja be az áldozat, Stewart tábornok múltját akinek a meggyilkolásával szexfüggő lányát, a botrányos életű és bosszúra éhes Randit gyanúsítják. A bázis pszichiátere, dr. Turner a vizsgálat során egyre sötétebb ügyben találja magát. A bázison az utóbbi időben egyre gyakoribbak az öngyilkosságok és ahogy mélyülnek Turner Randi iránti érzelmei, már nem biztos abban, hogy tényleg tudni akarja az igazságot.
Általános Teljes név : Quicksand - 2002.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 354 MiB Időtartam : 01:32:24 óra Teljes adatsebesség : 536 kb/s Kódoló szoftver : Lavf57.37.101
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High L4 Formátum beállítások, CABAC : nem Formátum beállítások, ReFrames : 4 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 01:32:24 óra Adatsebesség : 361 kb/s Szélesség : 480 képpont Magasság : 360 képpont Képarány : 4:3 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.083 Adatfolyam mérete : 238 MiB (67 % )
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 01:32:24 óra Source_Duration/String : 01:32:24 óra Source_Duration_LastFrame : -21emp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 172 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Képkockasebesség : 43,066 FPS (1024 spf) Adatfolyam mérete : 113 MiB (32 % ) Source_StreamSize/String : 113 MiB (32 % ) Default : igen Alternate group : 1