Az én kék egem / Kamutanú
|
|
ArchieToshF1 | Dátum: Hétfő, 2011-04-18, 05:46 | Üzenet # 1 |
Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1183
Állapot: Offline
| Az én kék egem / KamutanúMy Blue Heaven színes, szinkronizált amerikai krimi vígjáték, 96 perc, 1990
rendező: Herbert Ross forgatókönyvíró: Nora Ephron producer: Anthea Sylbert, Herbert Ross ügyvezető producer: Nora Ephron, Goldie Hawn, Andrew Stone operatőr: John Bailey zene: Ira Newborn látványtervező: Charles Rosen vágó: Robert M. Reitano, Stephen A. RotterIMDb Port FilmkatalógusSteve Martin (Vincent Antonelli) Joan Cusack (Hannah Stubbs) Rick Moranis (Barney Coopersmith) Bill Irwin (Kirby) Melanie Mayron (Crystal) Ed Lauter (Underwood) Daniel Stern (Will Stubbs)Nagyvárosi pöffeszkedő, pattogatott kukorica zabáló, limuzinos és ólomszippantó maffiózók, most figyeljetek! Vinnie Antonelli az egyik kisváros nagyon szemtelen bűnözője kihasználva az FBI védelmét új személyazonossággal, de a régi személyiségével veti bele magát a kertvárosi bűnözésbe. A rá felügyelő felügyelő nem áll igazán a helyzet magaslatán, elnézi Vinnie apró csínytevéseit, cserébe ugyanis leckéket kap tőle a nagymenő életstílusból.
|
|
| |
szajbergirl | Dátum: Vasárnap, 2013-06-23, 11:10 | Üzenet # 2 |
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 114
| Nekem nagyon bejött a film! Lökött, de jó!
|
|
| |
kikriszty | Dátum: Péntek, 2014-03-14, 10:56 | Üzenet # 3 |
Közlegény
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 9
| Köszi
|
|
| |