fekete-fehér, feliratos amerikai krimi, 102 perc, 1946
rendező: Robert Siodmak író: Ernest Hemingway forgatókönyvíró: Anthony Veiller, John Huston, Richard Brooks zeneszerző: Rózsa Miklós operatőr: Elwood Bredell producer: Mark Hellinger vágó: Arthur Hilton
Burt Lancaster (Swede) Edmond O'Brien (Jim Reardon) Ava Gardner (Kitty Collins) Albert Dekker (Big Jim Colfax) Sam Levene (Sam Lubinsky hadnagy) Virginia Christine (Lilly Lubinsky) John Miljan (Jake) Vince Barnett (Charleston) Charles D. Brown (Packy Robinson) Donald MacBride (Kenyon) Phil Brown (Nick Adams) Charles McGraw (Al) William Conrad (Max) Queenie Smith (Queenie) Garry Owen (Joe)
Két hivatásos gyilkos egy tanár megbízásából gyilkol. A tett elkövetését követően érdeklődésük az áldozat múltja felé fordul. Mivel a meggyilkolt benne volt egy látványos postarablásban azt remélik, hogy megszerezhetik a zsákmányt. Megtudják, hogy megbízójuk egy nagy alvilági bandavezér, akinek felesége korábban az áldozat szeretője volt. A gyilkosok az összes résztvevőt megkeresik, hogy a tőlük szerzett információkat készpénzre válthassák. Erre a gengszterfőnök és felesége megpróbálja a két, túl sokat tudó férfit eltenni láb alól, de végül mindnyájan életüket vesztik.
I.
Általános Teljes név : A gyilkosok - The Killers 1946 EngDubHunSub.avi Formátum : AVI Formátum/adatok : Audio Video Interleave Fájlméret : 699 MiB Időtartam : 01:42:41 Teljes adatsebesség : 951 kb/s
Hang Sáv száma : 1 Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo Kódek azonosító : 55 Kódek azonosító/Tipp : MP3 Időtartam : 01:42:41 Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 128 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 32,0 kHz Videó késleltetés : 36emp Adatfolyam mérete : 94,0 MiB ( 13 % ) Igazítás : osztott Átfedés hossza : 36 emp (0,86 képkocka) Kódoló könyvtár : LAME3.96.1
ANGOL nyelvű, teljes magyar felirat mellékelve.
II.
Általános Teljes név : A gyilkosok - The Killers - 1946 EngDubHunSub.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/avc1) Fájlméret : 1,64 GiB Időtartam : 01:42:43 Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 2 292 kb/s
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High L4.1 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 4 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 01:42:43 Adatsebesség : 2 193 kb/s Legnagyobb adatsebesség : 7 011 kb/s Szélesség : 1 456 képpont Magasság : 1 080 képpont Képarány : 4:3 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS Eredeti képkockasebesség : 23,976 (23976/1000) FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.058 Adatfolyam mérete : 1,57 GiB ( 96 % )
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 01:42:43 Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 96,0 kb/s Legnagyobb adatsebesség : 100 kb/s Csatornák száma : 1 csatorna Csatorna kiosztás : Front: C Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 46,875 FPS (1024 spf) Adatfolyam mérete : 69,3 MiB ( 4 % ) Nyelv : angol