színes, szinkronizált amerikai akciófilm, 85 perc, 1977
rendező: Don Hulette forgatókönyvíró: Terry Chambers producer: Don Hulette ügyvezető producer: Samuel Schulman, Bernard Tabakin zeneszerző: Don Hulette operatőr: Mario DiLeo vágó: Steven Zaillian
Chuck Norris (John David "J.D." Dawes) George Murdock (Trimmings bíró) Terry O'Connor (Arlene) Don Gentry (Strode őrmester) John Di Fusco (Arney) Ron Cedillos (Boles) Michael Augenstein (Billy Dawes) Dan Vandegrift (Wilfred) Douglas Stevenson (Drake) Paul Kawecki (Wade) Larry Feder (George) Jack Nance (Burton) David Bezar (Tony) Miranda Garrison (Barmaid) Amelia Laurenson (Luana)
J.D. a kamionos nyugodtan éli a sofőrök eseménydús életét. Hatalmas steakeket fogyaszt, vedeli a kávét és szkanderban verhetetlen. A kamionosok körében híre van Texas Citynek ahol a helyi bíró és a rendőrség karöltve fosztogatják az arra járókat. Amikor J.D. öccse először ül 18 kerekű volánja mögé, első útja véletlenül Texas Citybe vezet. Miután napokig nem jelentkezik, J.D. elindul hogy a nyomára akadjon.
Fájlnév: Breaker Breaker - 1977.avi Mintha Vevő! Vevő! - nek fordítanák a címét... én nem értettem pontosan ... Magyar címei: Országúti bunyós, Győzzön az igazság! Fájl mérete: 737 Mb.
[Film] Érvényes: Igen [AVI] Időtartam: 01:25:05 Film teljes: Igen