színes, szinkronizált amerikai akciófilm, 84 perc, 1991
rendező: Mark DiSalle író: David C. Wilson producer: Pierre David, Mark DiSalle ügyvezető producer: Ralph Winter operatőr: Russell Carpenter zene: Gary Chang vágó: Andrew Cohen, Wayne Wahrman
Jeff Speakman (Jeff Sanders) John Dye (Adam Sanders nyomozó) Mariska Hargitay (Jennifer) Mako (Kim) James Hong (Yung) Dante Basco (Jimmy Ho) Beau Starr (Carl Sanders)
Jeff egy ősi harcmodor, a kempo nagymestere. Ezzel bármilyen támadást vissza lehet verni, maga a tökéletes fegyver. Kim vezette be barátját Jeff-et az önvédelmi sport rejtelmeibe. Jeff aztán éveken át távol élt családjától, keresve élete értelmét. Amikor hazatér az önkéntes száműzetésből szembesülnie kell mestere halálával akit a maffia egyik embere végzett ki. Jeff ennek láttán megfogadja, hogy bármibe kerül is, de bosszút áll Kim gyilkosán...
I.
Fájlnév: Tokeletes fegyver - The Perfect Weapon 1991.avi Bemondott magyar cím: Tigristánc Fájl mérete: 714 Mb.
[Film] Érvényes: Igen [AVI] Időtartam: 01:24:32 Film teljes: Igen
Általános Teljes név : Tigristanc - The Perfect Weapon - 1991.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 1,09 GiB Időtartam : 01:24:54 óra Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 1 839 kb/s Kódoló szoftver : Lavf54.63.104
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : Main L3 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 1 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 01:24:54 óra Duration_FirstFrame : 40emp Adatsebesség : 1 685 kb/s Szélesség : 720 képpont Magasság : 404 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.232 Adatfolyam mérete : 1 021 MiB (91 % )
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 01:24:54 óra Duration_FirstFrame : 70emp Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 152 kb/s Legnagyobb adatsebesség : 176 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Képkockasebesség : 43,066 FPS (1024 spf) Adatfolyam mérete : 92,3 MiB (8 % ) Default : igen Alternate group : 1