színes, szinkronizált amerikai thriller, 91 perc, 2000
rendező: Lee Stanley író: Lois Duncan forgatókönyvíró: Lee Stanley producer: Randall Emmett, George Furla ügyvezető producer: Tony Cataldo, David Glasser, Adam M. Stone operatőr: Steve Adcock zene: Benjamin Newhouse vágó: Danny Saphire
Dennis Hopper (JD) Zachery Ty Bryan (Glenn Kirtland) Kam Heskin (Jesse M.) Jordan Brower (Bruce Kirtland) Randy Spelling (Dexter) Tsianina Joelson (Marianne) Timothy Bottoms (Fred Donavan) Morgan Fairchild (Mrs. Kirtland) Debi Mazar (Rita)
JD vén gazember, nincs sok vesztenivalója. A társadalmat hibáztatja félresiklott életéért. Elkeseredésében eltérít egy gyerekekkel teli iskolabuszt. Néhány tússzal búvóhelyet keres a mocsaras vidéken ahol hemzsegnek a krokodilok. Csakhogy nem éppen gazdag iskola diákjait rabolta el, hanem a környék legszegényebb negyedének tanulóit. Váltságdíjat követel a szülőktől, de ők pénzben nem tudnának fizetni. Különös helyzet alakul ki az önbíráskodást választó szülők és a magányos emberrabló között...
Általános Teljes név : A tuszok ara - Held for Ransom 2000.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 242 MiB Időtartam : 01:31:00 óra Teljes adatsebesség : 371 kb/s Kódoló szoftver : Lavf58.45.100
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : Main L2.1 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 3 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 01:31:00 óra Adatsebesség : 272 kb/s Szélesség : 504 képpont Magasság : 360 képpont Képarány : 1,400 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.063 Adatfolyam mérete : 177 MiB (73 % )
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 01:31:00 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 96,0 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Képkockasebesség : 43,066 FPS (1024 spf) Adatfolyam mérete : 62,5 MiB (26 % ) Default : igen Alternate group : 1