rendező: David Scott írta: George Lucas, Ole Kirk Christiansen, Godtfred Kirk Christiansen, Jens Nygaard Knudsen forgatókönyvíró: Michael Price producer: Amber Naismith, Mark Thorley vágó: David Burrows
Anthony Daniels (C-3PO (voice) Nika Futterman (Asajj Ventress / Jempa / Shaak Ti hangja) Phil LaMarr (Darth Vader / Bail Organa / Jar Jar Binks / köztársasági ezred katonája hangja) Tom Kane (Yoda / narrátor / Yaun szenátor / Pitchman / Ackbar admirális hangja) Katie Leigh (Han Solo / Mari Amithest / Ashla hangja) R. Martin Klein (Palpatine / Darth Sidious / köztársasági ezred katonája / Ki-Adi-Mundi / Liam hangja) Rob Paulsen (Cody parancsnok / Bobby / George Lucas hangja) Tim Gaul (a szenátus bemondója hangja) David Scott (Obi-Wan Kenobi / Anakin Skywalker / Lobot / Malakili hangja)
Yoda ifjú padawanokat vezet a szenátushoz amikor megérzi, hogy veszély leselkedik a köztársaságra: Asajj Ventress ugyanis elrabolja a Secret Battle Plans feliratú építőkockát. Ezután két szál fut a rövidfilmben: C3PO R2D2-val együtt próbálja megvédeni a jedi tanoncokat, míg Yoda azon ügyködik, hogy megmentse a köztársaságot.
Általános Teljes név : Lego Star Wars-Padavan bajkeverok - 2011.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/avc1) Fájlméret : 192 MiB Időtartam : 22 perc 4 mp Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 1 213 kb/s
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High L3.1 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 16 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 22 perc 4 mp Adatsebesség : 894 kb/s Legnagyobb adatsebesség : 2 635 kb/s Szélesség : 720 képpont Magasság : 404 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.128 Adatfolyam mérete : 141 MiB (74 % )
Hang #1 Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 22 perc 4 mp Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 157 kb/s Legnagyobb adatsebesség : 166 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 46,875 FPS (1024 spf) Adatfolyam mérete : 24,9 MiB (13 % ) Cím : Hungarian Nyelv : magyar
Hang #2 Sáv száma : 3 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 22 perc 4 mp Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 156 kb/s Legnagyobb adatsebesség : 168 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 46,875 FPS (1024 spf) Adatfolyam mérete : 24,6 MiB (13 % ) Cím : English Nyelv : angol