színes és fekete-fehér magyar dokumentumfilm, 97 perc,2017
rendező: Katona Zsuzsa forgatókönyv: Katona Zsuzsa producer: Nyeste Péter operatőr: Dala István vágó: Lecza Attila
IMDb Port Filmkatalógus
Bende Máté (Weiss Manfréd) Valázsik Péter (Chorin Ferenc) Müller Klaudia (Kornfeld "Puppa" Mária) Sipos Judit (Weiss Edith) Vona Eszter (Mautner Gabriella) Fecska Dávid (Kornfeld Tamás) Szabó Arnold (munkás) Zalán Martin (Horthy Miklós) Takács Máté (Kornfeld Móric) Dóra Ádám (Bartha Károly) Kátai Norbert (Zsolt Béla) valamint Strasser-Chorin Daisy, Weiss Manfréd unokája Weiss Annie, Weiss Manfréd unokája UNgváry Krisztián Varga László Széchenyi Ágnes Fodor Veronika Borbély Lénárd
A film a XX. századi Magyarország - ipar- és kultúrtörténetileg - egyik legjelentősebb családjának, Weiss Manfrédnek és utódainak történetét dolgozza fel 1945-ig, még élő hozzátartozók, történész szakértők, valamint számtalan korabeli dokumentum, archív anyag segítségével.
Általános Teljes név : Az elet ara–A Weiss Manfred csalad tortenete E01 2017 TvRip.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media / Version 2 Kódek azonosító : mp42 (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 567 MiB Időtartam : 47 perc 59 mp Teljes adatsebesség : 1 651 kb/s
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High L3 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 2 képkocka Format_Settings_GOP : M=3, N=25 Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 47 perc 58 mp Adatsebesség : 1 487 kb/s Szélesség : 720 képpont Magasság : 404 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.204 Adatfolyam mérete : 510 MiB (90 % )
Hang Sáv száma : 2 Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo Kódek azonosító : 6B Időtartam : 47 perc 59 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 160 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Adatfolyam mérete : 54,9 MiB (10 % ) Cím : Magyar / Magyar Kódoló könyvtár : LAME3.98 Default : igen
Általános Teljes név : Az elet ara–A Weiss Manfred csalad tortenete E02 2017 TvRip.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media / Version 2 Kódek azonosító : mp42 (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 581 MiB Időtartam : 49 perc 9 mp Teljes adatsebesség : 1 654 kb/s
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High L3 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 2 képkocka Format_Settings_GOP : M=3, N=25 Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 49 perc 9 mp Adatsebesség : 1 489 kb/s Szélesség : 696 képpont Magasság : 404 képpont Képarány : 1,723 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.212 Adatfolyam mérete : 524 MiB (90 % )
Hang Sáv száma : 2 Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo Kódek azonosító : 6B Időtartam : 49 perc 9 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 160 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Adatfolyam mérete : 56,3 MiB (10 % ) Cím : Stereo / Stereo