Solymosi Attila Dr. Szentmiklósi Péter Dr. Jungermann Zsuzsa Dr. Somos András Dr. Bogár Péter Dr.Lehoczki János
1987. novemberében a 47-es villamoson halálos lövés ért egy szolgálaton kívüli rendőrt. A film a bírósági tárgyalást kíséri nyomon és megszólaltatja az ügy szereplőit is.
Általános Teljes név : A halal villamosa - 1990 TvRip.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom Fájlméret : 459 MiB Időtartam : 01:23:47 óra Teljes adatsebesség : 766 Kbps Film : A halál villamosa (teljes film) Sáv/Helyzet : 1 Kódoló szoftver : Lavf56.1.100
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 3 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 01:23:47 óra Adatsebesség : 672 Kbps Szélesség : 636 képpont Magasság : 480 képpont Képarány : 4:3 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.088 Adatfolyam mérete : 403 MiB (88%)
Hang Sáv száma : 2 Formátum : Ogg Kódek azonosító : DD Időtartam : 01:23:47 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 84,4 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 KHz Adatfolyam mérete : 50,6 MiB (11%)
Nem mindenkinek fogja vinni a hangot. Akinek viszi a "OGG" kodeket annak jó. (Fogalmam sincs arról, hogy mi is az!) Át
fogjuk konvertálni, csak Louise betegsége miatt nem ér rá. Hála és köszönet neki előre is és gyógyulást kívánunk!!