rendező: Horvai István forgatókönyvíró: Örkény István gyártásvezető: Szente László zeneszerző: Hidas Frigyes operatőr: Bornyi Gyula dramaturg: Aczél János vágó: Deák Judit
Gobbi Hilda (Hanákné) Gábor Miklós (Bakonyai) Hacser Józsa (Madárka) Béres Ilona (Ilona) Psota Irén (a kávéfőzőnő) Tábori Nóra (Januszné) Márkus László (Rudi úr)
Hanákné egy fodrász KTSZ-ben takarítónő. Tudja, milyen nehéz utódot találni ezért a szövetkezet tagjait állandóan terrorizálja. Amikor felmond az ott dolgozók mindent elkövetnek, hogy maradásra bírják.
Általános Teljes név : A Hanakne ugy - 1968 TvRip.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 854 MiB Időtartam : 00:55:56 óra Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 2 135 Kbps Kódoló szoftver : Lavf53.24.2
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : Baseline L3 Formátum beállítások, CABAC : nem Formátum beállítások, ReFrames : 1 képkocka Format_Settings_GOP : M=1, N=12 Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 00:55:56 óra Adatsebesség : 2 000 Kbps Szélesség : 640 képpont Magasság : 480 képpont Képarány : 4:3 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.260 Adatfolyam mérete : 801 MiB (94%) Kódoló könyvtár : x264 core 118
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 00:55:56 óra Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 128 Kbps Legnagyobb adatsebesség : 144 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 KHz Képkockasebesség : 43,066 fps (1024 spf) Adatfolyam mérete : 51,1 MiB (6%) Default : igen Alternate group : 1