rendező: Szőnyi G. Sándor író: Móricz Zsigmond forgatókönyvíró: Benedek Katalin dramaturg: Mezey Emőke gyártásvezető: Pásztor József zeneszerző: Döme Zsolt operatőr: Bornyi Gyula vágó: Szathmári Piri
Kállai Ferenc (Dús Péter) Sunyovszky Szilvia (Ágnes) Szegedi Erika (Nea) Haumann Péter (Schön bankár) Komlós Juci (Toledó grófné) Papp Zoltán (Ábris) Vajda László (Kenderi) Bánffy György (Hofrat) Gáti Oszkár (elegáns úr) Kéry Gyula (szikár úr) Kézdy György (szakállas úr) Miklósy György (kisded úr) Pákozdi János (Dr. Talpas) Vitéz László (Zöld Jani)
Dús Péter szobrászművész feleségül veszi az ünnepelt színésznőt és nászútra mennek. Az út során mindketten rájönnek, hogy nem illenek egymáshoz. Péter alkotásra és fiú utódra vágyik, Ágnes a szép ruhákat, a társaságot és a hódolókat kedveli. Az ellentétek ellenére nem szakítanak, csak megpróbálnak hűek maradni önmagukhoz.
Teljes név : Mig uj a szerelem - 1985 TvRip.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 1,17 GiB Időtartam : 01:26:21 óra Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 1 933 Kbps Kódoló szoftver : Lavf53.24.2
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : Baseline L3 Formátum beállítások, CABAC : nem Formátum beállítások, ReFrames : 1 képkocka Format_Settings_GOP : M=1, N=12 Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 01:26:21 óra Adatsebesség : 1 800 Kbps Szélesség : 640 képpont Magasság : 480 képpont Képarány : 4:3 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.234 Adatfolyam mérete : 1,09 GiB (93%) Kódoló könyvtár : x264 core 118
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 01:26:21 óra Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 127 Kbps Legnagyobb adatsebesség : 144 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 KHz Képkockasebesség : 43,066 fps (1024 spf) Adatfolyam mérete : 78,6 MiB (7%) Default : igen Alternate group : 1