Iglódi István Pásztor Erzsi Nagy Anna Gálvölgyi János Inke László Harkányi Endre Mester Edit Herczeg Csilla Benkóczi Zoltán Helyei László Kishonti Ildikó Mányai Zsuzsa Mikó István
A történet hőse hazafelé utazik a villamoson. Beszélgetni kezd vele egy férfi, majd néhány perc múlva meghal. Utolsó szavaival rábízza kétfedelű Doxa zsebóráját hősünkre, hogy juttassa el feleségének. És ezzel kezdődnek a lázálomszerű események.
Általános Teljes név : Draga jotevonk - 1979 TvRip.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom Fájlméret : 747 MiB Időtartam : 48 perc Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 2 133 Kbps Jelölés dátuma : UTC 2015-12-07 12:12:00 Kódoló szoftver : Lavf53.24.2
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : Baseline L3.0 Formátum beállítások, CABAC : nem Formátum beállítások, ReFrames : 1 képkocka Format_Settings_GOP : M=1, N=12 Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 48 perc Adatsebesség : 2 000 Kbps Szélesség : 640 képpont Magasság : 480 képpont Képarány : 4:3 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.260 Adatfolyam mérete : 701 MiB (94%) Kódoló könyvtár : x264 core 118
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 48 perc Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 128 Kbps Legnagyobb adatsebesség : 139 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 KHz Adatfolyam mérete : 44,8 MiB (6%)