Domján Edit (dr. Vágó Lívia) Szemes Mari (Magda) Pálos Zsuzsa (Julika) Máriáss József (öreg) Koncz Gábor (mérnök) Benkő Péter (Tim)
Egy augusztusi vasárnapon váratlan vendég érkezik a lebontásra ítélt külvárosi házba: dr. Váró Lívia szemsebész. Valamikor ő is ebben a házban lakott, innen indult el, ez a közösség segítette első lépéseit. Azóta is példaként emlegetik, ám váratlan visszatérése alaposan felkavarja a ház lakóinak életét.
Általános Teljes név : A vendeg -- 1971 TvRip.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom Fájlméret : 994 MiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 1 308 Kbps
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 8 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 1 163 Kbps Legnagyobb adatsebesség : 2 640 Kbps Szélesség : 640 képpont Magasság : 492 képpont Képarány : 4:3 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.148 Adatfolyam mérete : 884 MiB (89%) Kódoló könyvtár : x264 core 125 r2208 d9d2288 matrix_coefficients : BT.709 colour_range : Limited
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 141 Kbps Legnagyobb adatsebesség : 164 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Adatfolyam mérete : 107 MiB (11%)