színes, szinkronizált magyar romantikus filmdráma, 97 perc,1997
rendező: Simó Sándor író: Simó Sándor forgatókönyvíró: Kőszegi Edit producer: Ozorai András zeneszerző: Novák János operatőr: Kende János díszlettervező: Vayer Tamás jelmeztervező: Breckl János vágó: Rigó Mária
Kerekes Éva (Gál Franciska) Ujlaki Dénes (Groh Lajos) Bíró Krisztina (Viki) Görög László (Jóska, a határőr) Igó Éva (Annus) Jirí Menzel (államtitkár, magyar hangja: Végvári Tamás) Kútvölgyi Erzsébet (Gizi) Varga Zoltán (Jocó) Nagy Anna (Franciska anyja) Margitai Ági (Rózsi) Kathleen Gati (Sári) Szabó István (orvos)
Gál Franciska vidéki lány, cselédnek szegődik és beleszeret a szomszéd nős úriemberbe. A II. Világháborúban elpusztul a férfi családja, de kapcsolata Franciskával átvészeli a világégés éveit is. 1945 után a lány Budapestre költözik az új rendszer híveként, rendőrnek áll. A férfi követi szerelmét a fővárosba és boldogan élnek mindaddig míg a lányt át nem veszi az ÁVH...
Általános Teljes név : Franciska vasarnapjai - 1997.mkv Formátum : Matroska Formátum változat : Version 2 Fájlméret : 1,15 GiB Időtartam : 01:37:22 Teljes adatsebesség : 1 693 Kbps Kódoló szoftver : Lavf53.18.0
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : Baseline L3 Formátum beállítások, CABAC : nem Formátum beállítások, ReFrames : 1 képkocka Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC Időtartam : 01:37:22 Adatsebesség : 1 500 Kbps Szélesség : 720 képpont Magasság : 400 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.208 Adatfolyam mérete : 1 022 MiB (87%) Kódoló könyvtár : x264 core 119 Default : igen Forced : nem
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) Formátum beállítások, Endianness : Big Kódek azonosító : A_AC3 Időtartam : 01:37:22 Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 192 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Képkockasebesség : 31,250 fps (1536 spf) BitDepth/String : 32 bit Adatfolyam mérete : 134 MiB (11%) Default : igen Forced : nem