Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS




  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Magyar filmek » Vígjátékok, szatírák, kabarék, szórakoztató összeállítások » Papírkutyák (magyar vígjáték - 2008)
Papírkutyák
ArchieToshI1Dátum: Kedd, 2019-12-17, 11:06 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1436
Állapot: Offline
Papírkutyák



színes magyar vígjáték, 92 perc, 2008



rendező: Gyöngyössy Bence
forgatókönyvíró: Litkai Gergely, Gyöngyössy Bence
producer: Kabay Barna
operatőr: Sas Tamás
zeneszerző: Berkes Gábor
vágó: Szalai Károly


IMDb Port Filmkatalógus



Mucsi Zoltán (Kuplung)
Molnár Piroska (Erika néni)
Scherer Péter (Csumpi)
Kálloy Molnár Péter (Jozsó)
Szarvas József (Zárzorró)
Hajdú István (Pisti)
Pikali Gerda (Amanda)
Vaskó Géza (Darab)
Varga Boglárka (Lili)
Szőke András
Gesztesi Károly
Badár Sándor
Növényi Norbert




Kuplung és Csumpi, két kisstílű megélhetési bűnöző, akik Kárpátaljáról kerültek Magyarországra, ahol igencsak változatos munkákból próbálnak - általában kevés sikerrel - megélni. Amikor egy kisebb "stiklijük" miatt előzetes letartóztatásba kerülnek, cellájukban megismerkednek a két méteres, százötven kilós Darabbal. A két főhős felidézi a tökéletlen bűncselekmény részleteit. A "nagy balhé" szervezésekor a két barát minden kapcsolatukat felhasználja, sőt új cinkostársakat is szereznek, Jozsó, Zárzorró és Pisti is részt vesznek a bűntettben. Természetesen a romantikus szál sem maradhat ki a történetből, a főhősök egyike gyengéd érzelmeket táplál a banda egyetlen női tagja, a hosszú cirkuszi karrierrel rendelkező a gumitestű nő, Amanda iránt, ám a véletlennek köszönhetően nem ő, hanem barátja kerül közelebbi viszonyba az asszonnyal. Annak ellenére, hogy a bűncselekményt végrehajtják, minden balul üt ki. Burleszkbe illő pech-széria zúdul a csapatra. Miután Darab végighallgatja a két főhős történetét, a túlméretes szabálysértőt kiengedik a börtönből aki egyenesen egy parkolóba igyekszik...








 
Fórum » Magyar filmek » Vígjátékok, szatírák, kabarék, szórakoztató összeállítások » Papírkutyák (magyar vígjáték - 2008)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2024
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben



harcsa59 (2624), tgz56 (4511), Gyöngyös (6492), viktorksa (6982), rozika (22791), lacylla (24915), KidobóLaci (25384), thothlaszlo (26405)