fekete-fehér, magyar szórakoztató összeállítás, 127 perc,1968
rendező: Marton Frigyes író: Kürthy András, Gádor Béla, Somogyi Pál, Peterdi Pál, Palásti László, Novobáczky Sándor, G.Szabó Judit. Gyárfás Miklós, Kaposy Miklós, Mikes György, Kisjó Sándor, Kürthy András, Fehér Klára forgatókönyv: Geszty Péter, Kaposy Miklós, Marton Frigyes, Fehér Klára szerkesztő: Geszty Péter gyártásvezető: Gerhardt Lajos zene: Ullmann Ottó fényképezte: Nagy József, Bornyi Gyula vágó: Berzsenyi Zsuzsa
Tomanek Nándor (apu) Váradi Hédi (anyu) Ladomerszky Margit (mama) Gyetvai Éva (Jutka 1. részben) Detre Annamária (Jutka 2. részben) Zeitler Gábor (Gyurika) Bulla Elma (Jolán nagymama) Major Tamás (Dezső nagypapa) Bakó Márta Benkő Gyula Dobránszky Zoltán Juhász Jácint Kertész Péter Komlós Juci Maklári János Ráday Imre Rajz János Raksányi Gellért Sinkó László Sztankay István Tolnay Klári
A család nem egy egyszerű intézmény. A férjeknek és a feleségeknek, no meg a gyerekeknek is meg kell érteniük egymást a békés együttélés érdekében mely nem mindig egyszerű. Hogyan kezelhetők a meg nem értett dolgozó férj, a szigorát kimutatni kívánó apa, a féltékeny hím, vagy a nosztalgikus férj problémái? A család életéből vett pillanatokat az első részben a férj, a férfi szemével látjuk, míg a másodikban a nő, a feleség szemszögéből.
Teljes név : Csalad ellen nincs orvossag... E01 - 1968 TvRip.mp4 Első epizód címe: Ahogy a férj látja Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom Fájlméret : 780 MiB Időtartam : 0:50:57 Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 2 139 Kbps
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 0:50:57 Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 127 Kbps Legnagyobb adatsebesség : 139 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 KHz Adatfolyam mérete : 46,4 MiB ( 6% )
Teljes név : Csalad ellen nincs orvossag... E02 - 1968 TvRip.mp4 Második epizód címe: Ahogy a feleség látja Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom Fájlméret : 1 004 MiB Időtartam : 1:16:49 Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 1 828 Kbps