Lukáts Andor (Szekeres István) Gyuricza István (Noskó Sándor) Lázár Katalin (Noskó Margit) Lorant Deutsch (Noskó Iván) Kerekes Vica (Szekeres Eszter) Kiss Jenő (Imre, a pap) Tóth Károly (Tóth Kálmán) Kapácsy Miklós (Fischer Jenő) Felix Theissen (Helmut Zimmerman)
Ógyarmat egy szegény zsákfalu az osztrák magyar határon. Egy napon azonban rájuk mosolyog a szerencse. Felfedezik, hogy a temetőjük alatt húzódik egy olajvezeték. Gyorsan jött ötlettől vezérelve megfúrják és közösen elkezdik árulni a gázolajat, temetésnek álcázva az árusítást. Dől a pénz! Mindenki boldog és elégedett. Egészen addig, amíg mindenki el nem kezdi a saját zsebére árulni az olajat, egymás árai alá ígérve. A baj pedig nem jár egyedül. Megjelenik a faluban az olajtársaság embere, hogy elsimítsa az ügyet, de a falu elkergeti az válságmenedzsert, egyenesen a rendőrség karjába. A falusiak elszántak és nem hajlandóak lemondani az olajról. Ellenállnak a karhatalomnak egy remeknek tűnő tervvel. Csakhogy a remeknek tűnő tervek nem szoktak jól elsülni.
Általános
Teljes név : Mazli - 2008.mkv Formátum : Matroska Formátum változat : Version 4 / Version 2 Fájlméret : 1,36 GiB Időtartam : 01:30:21 óra Teljes adatsebesség : 2 154 kb/s
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High L4.1 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 16 képkocka Időtartam : 01:30:21 óra Adatsebesség : 1 705 kb/s Szélesség : 720 képpont Magasság : 404 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.234 Adatfolyam mérete : 1,08 GiB (79 % )
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) Formátum beállítások, Endianness : Big Kódek azonosító : A_AC3 Időtartam : 01:30:21 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 448 kb/s Csatornák száma : 6 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 spf) Adatfolyam mérete : 289 MiB (21 % ) Default : igen Forced : nem
Szöveg Sáv száma : 3 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 6 b/s Count of elements : 130 Adatfolyam mérete : 3,48 KiB (0 % ) Default : igen Forced : nem