rendezte: Sántha László dramaturg: Osvát András gyártásvezető: Szalay Béla fényképezte: Vékás Péter, Mertz Lóránd, Baranyai László vágó: Kollányi Judit
Frenreisz Károly – basszusgitár, ének Tátrai Tibor – gitár Papp Tamás – dob, ütőhangszerek
Edda Művek
Pataky Attila – ének Slamovits István – gitár Zselencz László – basszusgitár Csapó György – dob, ütőhangszerek (A billentyűs Barta Alfonz sorkatonai szolgálata miatt volt távol.)
KFT
Laár András – gitár, ének Bornai Tibor – billentyűs hangszerek Lengyelfi Miklós – basszusgitár Márton András – dob, ütőhangszerek
Korál
Balázs Fecó – billentyűs hangszerek, ének Fischer László – gitár Scholler Zsolt – basszusgitár Dorozsmai Péter – dob, ütőhangszerek
Mini
Török Ádám – ének, fuvola Németh Károly – billentyűs hangszerek Kunu László – basszusgitár Lakatos László – dob, ütőhangszerek
P. Mobil
Schuster Lóránt – zenekarvezető, konferansz, vokál Tunyogi Péter – ének Sárvári Vilmos – gitár Kékesi László – basszusgitár Zeffer András – billentyűs hangszerek Mareczky István – dob, ütőhangszerek
Karthago
Takáts Tamás – ének Szigeti Ferenc – gitár, ének Kiss Zoltán – basszusgitár Gidófalvy Attila – billentyűs hangszerek Kocsándi Miklós – dob, ütőhangszerek
Hobo Blues Band
Földes László – ének Póka Egon – basszusgitár Kőrös József – gitár Bodonyi Attila – szájharmonika Pálmai Zoltán – dob, ütőhangszerek Deák Bill Gyula (– ének, a filmbe nem került általa énekelt dal, de a háttérben ő is látható)
Vendég: Presser Gábor – szájharmonika
A végén az East és a V' Moto-Rock neve is olvasható a stáblistán, bár az ő fellépésükről nincs felvétel a filmben. Vendégként fellépő zenészek: Presser Gábor, Benkő László, Fenyő Miklós (egyes források Som Lajost is említik)
Műsorvezetők: Bródy János és Keresztes "Cintula" Tibor.
A rendezvényt Szuperkoncert néven hirdették meg. Nem tévesztendő össze a húsz évvel későbbi Illés-Metro-Omega koncerttel, amely szintén ezen a néven ismert! A néhány hónappal korábban alakult Szabadfoglalkozású Zenei Előadóművészek Szakszervezeti Bizottsága szervezte. Az egy évvel korábban ugyanott tartott Fekete Bárányok koncert folytatásának szánták, de több okból sem sikerült megismételni az akkori élményt. A több fellépő miatt a játékidőt szigorúan korlátozták és meghívtak olyan együtteseket is, amelyek műfaja nem illett a koncepcióba (egy részüket a közönség meg is dobálta). A legnagyobb hiányzónak a fekete bárányok; egyike, a Beatrice számított akiktől a fellépési lehetőséget megtagadták, nagyban hozzájárulva az együttes az évi feloszlásához. Helyszín: Óbudai-sziget, 1981. augusztus 22.
Elhangzott dalok
Új Skorpió – Álljatok meg Edda Művek – Kölyköd voltam KFT – Nem sikerül kikúrálni magam Korál – Maradj velem Korál – Válaszra várva Mini – Játék-rock P. Mobil – Rock 'n roll P. Mobil – Rocktóber Karthago – Lépd át a múltat Hobo Blues Band – Ki vagyok én?
Fájlnév: Egy nap rock 1981 VHSRip.avi Fájl mérete: 349 Mb.
[Film] Érvényes: Igen [AVI] Időtartam: 00:42:16 Film teljes: Igen