rendező: Kerékgyártó Yvonne forgatókönyvíró: Kerékgyártó Yvonne producer: Kastner Judit operatőr: Becsey Kristóf, Cador Rida, Nagy Zágon, Pálos Gergely látványtervező: Cseh Renátó, Várszegi Vera zenei szerkesztő: Takács Zoltán vágó: Bacskai Brigitta
Pusztai Luca (Betty) Barta Ágnes (V) Sándor Péter (Wolf) Kardos Róbert (Imre) Janka Barnabás (Beni) Szolár Tibor (Tomi)
Betti és 'V' titokban és pénz nélkül szöknek be a Szigetre. Feltűnő párosuk felkelti a fiúk figyelmét is ami lassan egy versenyt alakít ki kettejük között. A felszabadult kalandnak induló fesztiválozás egészen új fordulatot vesz amikor a két tizenéves lány elveszti egymást az éjszakában. Betti egy helyes drogdílertől kér segítséget, hogy megtalálhassa 'V'-t. Kiderül, hogy az életben nincs minden teljesen ingyen.
Általános Teljes név : Free entry - 2014.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 405 MiB Időtartam : 01:09:43 óra Teljes adatsebesség : 813 Kbps Kódoló szoftver : Lavf55.48.100
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : Main L3 Formátum beállítások, CABAC : nem Formátum beállítások, ReFrames : 3 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 01:09:43 óra Adatsebesség : 684 Kbps Szélesség : 640 képpont Magasság : 360 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.119 Adatfolyam mérete : 339 MiB (84%) Kódoló könyvtár : x264 core 132
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 01:09:43 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 128 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 KHz Képkockasebesség : 43,066 fps (1024 spf) Adatfolyam mérete : 63,8 MiB (16%) Default : igen Alternate group : 1