rendező: Fésős András forgatókönyvíró: Fésős András, Németh Gábor producer: Sőth Sándor, Durst György zeneszerző: Szemző Tibor operatőr: Nagy András díszlettervező: Berzsenyi Krisztina jelmeztervező: Szűcs Edit vágó: Mógor Ágnes
Szabó Győző (Alex) Takáts Andrea (Mária) Keszég László (Zsolt) Maria Schuster (Christine) Ernest Lenart (az öregúr) Csaplár Vilmos (a férj)
Alex a vagány és értelmes pesti srác barátjával Zsolttal használt nyugati autókat hoznak át a határon. Egy alkalommal kábítószert akarnak átcsempészni az egyik kocsiban, az utazás azonban tragikus következménnyel jár - Alex autóbalesetet szenved és magvakul. Miután visszatér Budapestre a fiú magába zárkózik és egyedül világtalanul csavarog a városban. Egyik sétája során, valamilyen furcsa késztetésnek engedve, felveszi a csörgő telefont egy fülkében. A vonal végén egy lány, a Németországban élő Mária keresi az öccsét. Beszélgetésük nyomán különös vonzalom ébred mindkettejükben a másik iránt. Felírják egymás telefonszámát és egyre gyakrabban hívják fel egymást. Egy nap kapcsolatuk eljut a személyes találkozásig.
Fájlnév: Balra a nap nyugszik - 2000.avi Fájl mérete: 701 Mb.
[Film] Érvényes: Igen [AVI] Időtartam: 01:31:37 Film teljes: Igen
Kedves Vezetőség és TibiOrNotTibi, és az Ucoz to, minden egyes tagja ! ! Miután , ezt is csakis puszta véletlenségből találtam meg, Így ezen keresztül írok Önöknek! Miuán 59 éves, súlyos tüdőembóliával küszködő rokkantnyugdíjas vagyok, így, előre is, nagyon szépen kérem , és egyben, nagyon szépen meg is köszönöm ílybeli tudomásulvételét és teljesítését és a fenti című film feltevését ! A kérések rovatnál kezdtem de ott, olyan helyet, ahol írhatok, nem találtam !