Béres Ilona, Mensáros László, Nagy Anna, Vajda László, Zenthe Ferenc, Ronyecz Mária, Horváth Ferenc, Kéry Gyula, Várhegyi Teri, Gombos Katalin, Szendrő Iván, Jankó Béla, Garas Dezső, Tordy Géza, Gyenge Árpád, Ábrahám Iván, Liska Zsuzsa, Huszti Péter, Lőte Attila, Domján Edit, Cs. Németh Lajos, Esztergályos Cecília, Kiss István, Tallós Endre, Márton András
Az 1967-ben rögzített előadásban olyan szereplőkkel találkozhatunk akik sajnos már nem földi színpadokon játszanak. Domján Edit Titániá-ját és Mensáros László Oberon-ját közel 40 évig nem láthatták a nézők, de most egy restaurált kópián újra régi fényükben ragyognak a színészóriások Shakespeare klasszikusában.
Általános Teljes név : Szentivaneji alom - 1967 TvRip.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/avc1) Fájlméret : 768 MiB Időtartam : 01:54:25 óra Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 938 kb/s
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High L3.1 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 8 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 01:54:25 óra Adatsebesség : 798 kb/s Legnagyobb adatsebesség : 1 819 kb/s Szélesség : 640 képpont Magasság : 480 képpont Képarány : 4:3 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.104 Adatfolyam mérete : 653 MiB (85 % )
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 01:54:25 óra Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 135 kb/s Legnagyobb adatsebesség : 153 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 46,875 FPS (1024 spf) Adatfolyam mérete : 111 MiB (14 % )