Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Oldal 1 / 11
Fórum » Magyar filmek » Ismeretterjesztő és természetfilmek » A csepeli kettős gyilkosság (magyar dokumentumfilm - 2015 TvRip)
A csepeli kettős gyilkosság
TibiOrNotTibiDátum: Csütörtök, 2016-08-25, 16:52 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 9199
Állapot: Offline
A csepeli kettős gyilkosságszínes magyar dokumentumfilm, 54 perc, 2015rendező: Géczy Dávid, Csarnai Attila
operatőr: Dimeth Balázs, Farkas Dániel, Gortva Attila, Jeremiás Attila
producer: Skrabski Fruzsina
ügyvezető producer: Janovics Zoltán
gyártásvezető: Kopp Krisztina
fényképezte: Farkas Dániel, Dimeth Balázs
zene: Vojnits Márton
vágó: Dimeth Balázs


IMDb Port FilmkatalógusVégh Péter (narrátor)A csepeli kettős gyilkosság 2009. január 7-én történt a Csepel-sziget Általános és Szakképző iskolában, ahol megölték Takács József intézményvezetőt és Papp László tanárt. A gyilkossággal gyanúsított Kun Tamás gondnokot és Deme Gábort, az iskola igazgatóját a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte 2013. április 25-én. A gyilkosságot előre kitervelten követték el. Deme és Kun tervében egy "tökéletes gyilkosság" elkövetése szerepelt. De nem számoltak azzal, hogy az egyik áldozat, Papp László egy diktafont visz magával a megbeszélésre, amely rögzítette a kegyetlen gyilkosság perceit. Kun Tamás ráadásul véletlenül meglőtte a kezét, amit szintén nem kalkulálhattak előre. Kunt és Demét a gyilkosság másnapján őrizetbe vették, de a bizonyítékok ellenére mindvégig tagadták a gyilkosság elkövetését. Kun szerint egy "csuklyás ismeretlen" gyilkolt, Deme pedig arra hivatkozott, hogy sokkos állapotba került és "rosszkor volt rossz helyen".
 
Fórum » Magyar filmek » Ismeretterjesztő és természetfilmek » A csepeli kettős gyilkosság (magyar dokumentumfilm - 2015 TvRip)
Oldal 1 / 11
Keresés:

Copyright MyCorp © 2017
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerbenmanwest (10861), apazoli01 (6307)