Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS




  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » Alapítvány s02 (720p) - (Foundation s02) 2023 (amerikai, sci-fi sorozat, WEBRip.H264.HunSub (mkv))
Alapítvány s02 (720p) - (Foundation s02) 2023
grabacsDátum: Szombat, 2023-10-07, 07:41 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 5939
Állapot: Offline
Alapítvány s02 (720p) - (Foundation s02) 2023
színes, feliratozott, amerikai, sci-fi sorozat, WEBRip.H264.HunSub (mkv)



rendezték: Alex Graves, Roxann Dawson, Jennifer Phang, Andrew Bernstein, David S. Goyer, Rupert Sanders
forgatókönyv: David S. Goyer, Josh Friedman
producerek: Macdara Kelleher, Michael J. Malone
zene: Bear McCreary
operatőrök: Owen McPolin, Tico Poulakakis, Danny Ruhlmann, Cathal Watters, Steve Annis, Thomas Kloss, Darran Tiernan
vágók: Paul Trejo, Miklos Wright, Emily Greene, Skip Macdonald
szereplő-válogatás: Lucinda Syson, Natasha Vincent

szereplők:
Jared Harris (Hari Seldon)
Lee Pace (Brother Day)
Lou Llobell ( Gaal Dornick)
Leah Harvey (Salvor Hardin)
Laura Birn (Demerzel)
Terrence Mann (Brother Dusk)
Daniel MacPherson (Hugo)
T'Nia Miller (Halima)

Egy bonyolult történet az emberekről, akik a galaxis bolygóin szétszóródva élnek a Galaktikus Birodalom uralma alatt. Az eredeti Isaac Asimovi Alapítvány alapján készült, a távoli jövőben, több évszázadot átölelő fantasztikus alkotás.

Alapítvány s02e01 Seldon árnyékában.mkv
Méret: 289 MB
Hossz: 00:49:20
Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 23.976fps 10.2Mb/s [V: GalaxyTV - small excellence! [eng] (h264 high L3.1, yuv420p, 1280x720), 10.2 Mb/s]
Audio: AAC 48000Hz stereo [A: GalaxyTV - small excellence! [eng] (aac lc, 48000 Hz, stereo) [default]]
Subtitle: UTF-8 [S: GalaxyTV - small excellence! [eng] (subrip) [default]]
Subtitle: UTF-8 [S: SDH [eng] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Arabic [ara] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Bulgarian [bul] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Simplified [chi] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Traditional [chi] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Czech [cze] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Danish [dan] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: German [ger] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Greek [gre] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Latin American [spa] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Spanish [spa] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Estonian [est] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Finnish [fin] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Canadian [fre] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: French [fre] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Hebrew [heb] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Hindi [hin] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Hungarian [hun] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Indonesian [ind] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Italian [ita] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Japanese [jpn] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Korean [kor] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Lithuanian [lit] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Latvian [lav] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Malay [may] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Dutch [dut] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Norwegian [nor] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Polish [pol] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Portuguese [por] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Brazilian [por] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Russian [rus] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Slovak [slo] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Slovenian [slv] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Swedish [swe] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Tamil [tam] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Telugu [tel] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Thai [tha] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Turkish [tur] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Ukrainian [ukr] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Vietnamese [vie] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: Traditional [chi] (subrip)]

1. Seldon árnyékában (In Seldon's Shadow)
Hari Seldon tudatának egy másolata az elsődleges sugárzón belül megpróbálja megtalálni a kiutat annak segítségével, ami úgy tűnik, magának a sugárzónak a megnyilvánulása. A Synnax óceáni bolygón Gaal és Salvor, miután megvizsgálták a sugárzót, és megtudták, hogy Hari terve eltér az iránytól, újra összeálltak, és azon dolgoznak, hogy újra aktiválják a Koldust, hogy visszatérhessenek a Terminushoz. Day testvér (XVII. Kleon) túlél egy merényletet a Vak Angyalok részéről, miközben Demerzellel bensőséges kapcsolatban volt, és Dawn és Dusk testvért okolja a bűnrészességért. Azt tervezi, hogy feleségül veszi I. Száreth királynőt, a Felhődominionból, hogy véget vessen a genetikai dinasztiának és megváltoztassa a Birodalom irányát; de úgy tűnik, leendő menyasszonyát nem nyűgözi le, és lenézi az ajánlatát. A Birodalom rájön, hogy a Terminust nem egy megaláng semmisítette meg, ahogyan azt feltételezték – az incidens egybeesett a genetikai dinasztia korrupciójának felfedezésével, ezért soha nem vizsgálták meg teljesen –, de úgy dönt, hogy tovább nyomoz, mielőtt cselekszik. Miután megszökött a sugárzó Hari elől, szembeszáll Gaallal és Salvorral a Koldusban.
2. Egy pillantás a sötétségre (A Glimpse of Darkness)
Hari tájékoztatja Salvort és Gaalt, hogy egy Második Alapítvány létrehozása döntő fontosságú az első túléléséhez és a tervéhez, hogy működjön, de ez megszakadt, amikor Gaal elmenekült a hajóról a Helicon felé vezető úton. Aztán Hari segítségével sikerült beindítaniuk a koldust, és még időben elhagyni a Synnaxot, mielőtt a viharhullámok elérnék őket. Vacsora közben Sareth királynő megvitatja a Birodalommal a közelgő egyesülésük részleteit, miközben tapintatosan elmélyül a merényletben. A Sivvenna bolygón Poly Verisof, az alapítvány főpaptársa és fiatalabb, újonc pap testvére, Constant, miközben az alapítvány küldetését terjesztik, megtudják, hogy a Seldon's Vault újra megnyílt, és sietve visszaugranak a Terminusra, hogy gondoskodjanak róla. A Warden közeledik Seldon páncélterméhez, és elégetik, mielőtt a „Hober Mallow” név megjelenik a páncélszekrényen. Gaal 150 évvel a jövőbe néz, és egy öszvér nevű telepata támadja meg, aki a közelgő sötétség forrása, közvetlenül azelőtt, hogy Salvort maga mellett holtan látja. A találkozás után Gaal megszerzi leendő énjétől a Második Alapítvány helyét az Ignis bolygón.
3. Király és közember (King and Commoner)
Az Empire nevében Lady Demerzel beszervezi Bel Riose-t, a Lepsis büntetés-végrehajtási telepen bebörtönzött egykori tábornokot, hogy vizsgálja meg a másként gondolkodó Alapítványt. Riose részt vesz egy audiencián az Empire-nél, ahol hivatalosan is megkapta a feladatot, majd újra találkozik férjével, Glawen Curr-rel, mielőtt ők vezetik a flottát, hogy kivizsgálják az Outer Reach-et. Hari elvezeti Gaalt és Salvort Oona világába, egy sivatagi és egykori bányászbolygóba, ahol miután rábeszéli Gaalt, hogy vigye fel egy kamrába a hegyekbe, a tudatát egy szerves testbe helyezi át Kalle, aki amellett, hogy barátnak nevezi magát, valódi identitása. Harié, továbbra is megfoghatatlan. Amikor Gaalnak és Salvornak fel kellett emelkednie a sivatagi bolygóról, az autonóm bányászgépek újra működésbe lépnek, és megtámadják a koldust. Mindezt sikeresen elkerülik, és elhagyják a bolygót, miután visszaszerezték Hari eszméletlen testét. Hober Mallow, egy szélhámos és mesterkereskedő ellopja Korell Szemét úgy, hogy helyet cserél Commodor Argoval egy teleportációs eszköz segítségével. Tervét meghiúsították, majd elfogták és halálra ítélték. De ugyanazzal a technológiával ismét megtéveszti őket, és megszökik Korell elől azon a hajón, amelyre Poly és Constant érkezett, hogy fellebbezzenek a szabadon bocsátása ellen.
4. Ahol a csillagok vékonyan szétszórtak (Where the Stars are Scattered Thinly)
Sareth és Dawn a palota kertjében sétálnak, miközben jóindulatúan faggatják egymást a családjuk elleni merényletekben való esetleges részvételükről, és kölcsönös őszinteségük révén kapcsolatot teremt. Dusk és Rue visszaemlékeznek a találkozásukra, amikor a nő ágyas volt a Gossamer Courtban, és Dusk felajánlja, hogy megmutassa Rue-nak a találkozásukról készült felvételeket, mivel az esemény emlékeit törölték, mielőtt elhagyta a Trantort. Riose és Glawen beszivárog Siwennába, hogy találkozzon az informátorral, Ducem Barrral, aki felfed információkat a „mágusokról”, fejlett technológiájukról és az alapítvánnyal való kapcsolatukról; bár Riose továbbra is szkeptikus. Megszöknek, miután a jelenlétükre riasztott helyi maffia megpróbál betörni. Barr megmérgezi magát, hogy elkerülje a kínzást, mielőtt Riose kegyelmi puccsot hajt végre. Poly, Constant és Hober megérkeznek a végállomásra, belépnek a trezorba, és találkoznak Hari Seldonnal, aki utasítja a klerikusokat, hogy létesítsenek diplomáciai kapcsolatokat a Birodalommal, hogy megakadályozzák a háborút, és más utasításokat ad Mallow-nak. Hober távozik a hajójukon Bekivel a fedélzetén, míg Poly és Constant mögöttük marad. Sareth egy palotamester szolgálatát veszi igénybe, hogy kivizsgálja családja halálát..
5. A látó és a látott (The Sighted and the Seen)
Hari Raychről álmodik, pillanatokkal azelőtt, hogy leszúrja Harit a Szabaduláson, és felébred a Koldus fedélzetén, és szembenéz Raych jelenésével, amely egy rövid összecsapás után szertefoszlik. Hari, Gaal és Salvor arról vitatkoznak, hogyan keletkezett szerves teste, mielőtt a Koldus belép Ignis légkörébe, negatív ionok érik, és lezuhan a bolygóra, majd Salvor elhagyja a hajót, hogy megvizsgálja a lehetséges megfigyelőt. Sarethnek sikerül bejutnia Cleon ágykamrájába, hogy megtudja, hogyan élte túl a merényletet, és a Brother Day-vel folytatott heves vita során elfogadja házassági ajánlatát. Dusk és Rue több időt töltenek múltjuk felidézésével. Alkotmányt megzavarta Day felhatalmazása, hogy memóriaellenőrzéseket végezzen rajta, Dawn pedig Dawnnal ellátogat a Memoriumba, hogy megvizsgálja az emlékkincset. Sareth és Rue az Asclepieion egyik gondozójának memória-ellenőrzését vizsgálva felfedezik Demerzel robot természetét. Salvor látszólag újra találkozik Hugo Crasttal az Ignis-en, a feltételezett halott ellenére élve. Bár később kiderül, hogy telepata, aki más telepaták mellett megtámadja a koldust, és elfogja Salvort, Harit és Gaalt. A triót a telepaták vezetője, Tellem Bond elé állítják, aki felfedi, hogy Ignis a telepaták menedékhelye, és úgy tűnik, már tisztában van a Második Alapítvány tervével.
6. Miért készítettek bort az istenek? (Why the Gods Made Wine?)
Salvor korán ébred, és sétál a tengerparton, ahol találkozik egy fiatal mentálissal, Josiah-val, és látomásain keresztül megtudja, hogyan mentette meg Tellem a mentálisokat az üldözéstől az egész galaxisban, és hozta el őket Ignishez. Miután Tellem szóban kifejtette, hogy ellenzi a Második Ignis Alapítvány létrehozását, Gaal megosztja az előrelátásról alkotott elképzeléseit Tellemmel, bár nem hajlandó elfogadni az elkerülhetetlen jövőről való tudást. Tellem felajánlja Gaal kiképzését és a mentálisok vezetését Tellem halála után, de ultimátumot ad neki, hogy válasszon Hari és a Mentallics között. Hari bizalmatlansága Tellum iránt egyre nő. Hari, Gaal és Tellum vitája után úgy tűnik, Hari elhagyja a bolygót a Kolduson, de valójában elfogták és egy árapály-medencébe láncolták, mivel Tellum megöli őt. Ahogy a víz felemelkedik, és lassan megfullad, Hari visszakerül a múltjába, és látomásai vannak gyermekkoráról, a Helikonnal kapcsolatos korai kutatásairól, valamint egykori élettársáról, Yanna-ról, aki gyermeküket hordozta, de a Birodalom kezei miatt halt meg. miközben megpróbálták megszerezni a Radiant prototípust. Brother Day bemutatja leendő menyasszonyát a Trantor népének, de Sareth felemeli őt, megnyeri a tömeget, és Brother Day nyugtalanul érzi magát. Hober Mallow megérkezik a Hari által neki megadott koordinátákra, megtalálja a távtartó anyahajót, és felmászik a fedélzetre. Constant és Poly az Alapítvány nevében érkezik a Trantorra, és röviddel ezután letartóztatják őket.
7. Egy szükséges halál (A Necessary Death)
Sareth királynő kötelező orvosi vizsgálaton esik át, hogy igazolják termékenységét. Sareth verbális provokációi következtében az eljárást követően Demerzel beismeri, hogy megszervezte családja meggyilkolását, és ezzel megerősítette a gyanúját XVII. Kleon érintettségével kapcsolatban. Hober Mallow felkeresi a Birodalom navigátorait, az űrlakókat, és felajánlja, hogy felszabadítja őket a Birodalom szolgaságából azáltal, hogy felajánlja nekik a szintetizált Opalesk mikrotápanyagot, amelytől függenek. De miután mérlegelték az ajánlat kockázatát, az űrlakók elutasítják, és átadják Riose tábornoknak. Beki segítségével Hober megszökik a Home Swarm elől a suttogóhajóján, miközben bemutatja az Alapítvány ugrási technológiáját. Bel Riose férje parancsára megvitatja a Birodalom elleni fellépés lehetőségeit. Sareth szembesíti Day testvért a családja ellen elkövetett bűneivel, és azt javasolja Dawnnak, hogy Day helyett tehesse teherbe. Constant és Poly továbbra is őrizetben maradnak, és végre meghallgatást kapnak az Empire-nél. Constant akaratlanul is magával vitte Hari Seldon interfészét, aki szembeszáll a Birodalommal, és elriasztja Brother Dayt, ami miatt blokádot rendelt el a Terminus körül. Salvor továbbra is gyanakszik a mentálisok indítékaira és Hari hirtelen távozására, valamint az Ignis elhagyására vonatkozó javaslatát Gaal elutasítja. Folytatja a nyomozást és felfedezi Hari vízbe fulladt holttestét, de Tellem elkapja, aki miután azt mondta, hogy időnként halálra van szükség, Salvort eszméletlenre ejti.
8. Az utolsó császárné (The Last Empress)
A Trantoron Dusk testvér elkapja Enjoiner Rue-t, amint Demerzel lakrésze körül turkál, így Rue felfedi a Cloud Dominion memória-helyreállítási képességeit. Ez a tudás arra készteti Dusk-ot, hogy részt vett a merényletben, amelyet Rue azonnal vitat. Gaalt Tellum tartja fogva, miközben egy rituáléra készül, hogy átvigye pszichéjét Gaal testébe. Amíg Dusk és Rue a lelkek falfestménye mellett beszélgetnek, észrevesznek egy furcsa részt a falfestményen, de Timandra kapitány megzavarja őket a klerikusok kivégzésének hírével. Éppen akkor, amikor Constant testvért ki akarták végezni, Hober Mallow egy suttogóhajón keresztül megtámadja a palota emelvényét. Kihasználva a kialakult káoszt, Hobernek sikerül megmentenie Constantot, bár Polyt hátrahagyták, Day testvért pedig majdnem megölte Beki, mielőtt lelőtték volna. Dask és Demerzel szigorú ellenkezése ellenére, de Sareth váratlan támogatásával Day úgy dönt, hogy felkeresi a Terminust és az Alapítványt. Rue figyelmezteti Sareth-et Dawn testvérrel kapcsolatos meggondolatlan viselkedésére. Ignisen, miközben fogságban tartják, Salvornak sikerül kapcsolatot teremtenie Hari Seldonnal a Vaultban a sugárzón keresztül, és segít neki megszökni. Constant és Hober a suttogó hajóban, Sareth és Dawn pedig a hűtőbordákban kiteljesítik kapcsolatukat, miközben Dusk és Rue felfedez egy átjárót a falfestmény mögött, amely egy rejtett kamrába vezet, ahol I. Cleon vetülete fogadja őket.
9. Régen, nem messze (Long Ago, Not Far Away)
610 évvel ezelőtt az Entung-dinasztia fiatal hercege, Kleon megbotlik a palota rejtett folyosóján, és egy kamrába érkezik, ahol találkozik egy kettéosztott Demerzellel. A fiatalt a robotháborúk meséivel csábítja, és történetekkel csillapítja a felnőtt Cleon vágyait. Egy idős Cleon végül kiszabadítja őt az 5000 éves fogságból, és habozása pillanatában olyan programokat telepít, amelyek arra kényszerítik, hogy a Birodalom szolgálatában álljon. A jelenben, miután elmeséli Demerzel múltjának eseményeit, I. Cleon ugyanabban a kamrában ejti csapdába Dusk testvért és Rue-t. Ignisen Tellem Bond erőszakkal megpróbálja átvinni a pszichéjét Gaalba, de Salvor megzavarja, aki megmenti Gaalt, és a Koldushoz menekülnek. Eközben Hober Mallow és Constant testvér Bel Riose hajóján raboskodik, amikor Empire felszáll a hajóra, ahonnan leszáll a Terminusra. Day találkozik az alapítvány vezetésével, és elindul a Seldon-templom felé, ahol a szemle után dühösen fegyvertárnak nyilvánítja a templomot, és elrendeli a papok kivégzését. Miközben Riose azt tervezte, hogy felszáll az Invictusra, a hajó üzemképessé válik, és csata kezdődik a császári flotta és az alapítvány között. Day belép a páncélszekrénybe, és találkozik Hari Seldonnal, ahol azt követeli, hogy Seldon mondjon el a pszichohistóriát; és amikor megtagadta Day parancsot ad az Invictusnak, hogy vigyék le a bolygóra. Ignisen Salvor harcol Tellum végrehajtójával, Loronnal, és sikerül megölnie őt úgy, hogy egy légzsilipbe zárja és kiszellőzteti. A Koldus belsejében, miután Tellumnak sikerül leigáznia Gaalt és Salvort, váratlanul egy még élő Hari közbelép, és megöli Tellemet. Demerzel elhagyja Day-t a birodalmi zászlóshajón, és visszatér a Trantorba, miközben a lezuhanó Invictus okozta szingularitás elpusztítja a Terminust.
10. Teremtés mítoszok (Creation Myths)
Brother Day megparancsolja, hogy ugorják a flottát az Alapítvány szövetséges világaira, és semmisítsék meg őket. Miután Day felmenti Riose tábornokot, amikor megtagadta a parancsot, She-Bends-Light egy Hober Mallow által a fedélzetre becsempészett ugrássorozat segítségével egymásba ugrásra készteti a hajókat, ami elkerülhetetlenül felemészti a teljes flottát és felszabadítja a maradékot. Távoltartók a Birodalomból. Riose Day és Hober közé veti magát, amikor Day megpróbálta megölni Hobert, miután felfedte a csalást, és a harcuk azzal végződik, hogy Riose becsapja Empire-t, hogy kidobja egy légzsilipből, hogy helyet cseréljen vele Hober öntőeszközével. A könnyes búcsú után Riose egy tisztító modulba helyezi Constantot, és kilöki az űrbe, abban a reményben, hogy megmentik. Demerzel visszatér a Trantorba, és szembeszáll a csapdába esett Duskkal és Rue-val. Miután rájött, hogy sorsuk megpecsételődött, Dusk Demerzel tudta nélkül zöldre festi a nyakát, mielőtt vonakodva megöli őket. Dawn rájön, mi történt, és sikerül kiszabadítania a bebörtönzött Sarethet, akinek gyermeke van, mielőtt megszökne Trantor elől. Amikor az összes testvér elment vagy meghalt, Demerzel mindegyikből újra dekantál egyet, és aktiválja a Prime Radiant Seldon által adott másolatát. Hari boltozata behúzza Contant hüvelyét, miközben felfedi, hogy az egész alapítványt magában hordozza (Glavennel együtt), így újra egyesül Polyval és az apjával. Ignis után Gaal elmeséli az eseményeket Salvornak, hogyan segített Harinak megszökni a vízbe fulladástól, a trió rájön, hogy Tellem eddig minden mentálist az ő akaratára hajlított, és halála kiszabadította őket. Mielőtt azonban meghalt, Tellem pszichéje Josiah-ba menekült, akit Gaal meggyilkolására kényszerít. Salvor meghiúsítja a kísérletet és megöli Josiah-t, de meghal a Gaalnak szánt lövés közben. Salvor halála reményt és bizonyítékot ad Gaalnak és Harinak, hogy a jövő nincs meghatározva. Megállapodnak, hogy belépnek a krio-alvásba, minden évben egy rövid időre felébrednek, hogy tanítsák és irányítsák a Második Alapítványt, és felkészítsék őket a jövőbeni csatára. 152 évvel később egy őrült Öszvér tudomást szerez Gaal jelenlétéről.

eredeti név: Foundation.2021.S02.COMPLETE.720p.ATVP.WEBRip.x264-GalaxyTV[TGx]



Csak felhasználó férhet hozzá

Saját feltöltés, jelszó nincs.


Az üzenetet módosította: grabacs - Szombat, 2024-01-06, 08:01
 
grabacsDátum: Szombat, 2024-01-06, 08:01 | Üzenet # 2
Pincér
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 5939
Állapot: Offline
A linkek törlés miatt újratöltve.
grabacs
 
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » Alapítvány s02 (720p) - (Foundation s02) 2023 (amerikai, sci-fi sorozat, WEBRip.H264.HunSub (mkv))
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2024
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben



zolika (312), janó51 (440), Kosh80 (2317), harcsa59 (2624), manwest (10861), pjoe71 (3139), grabacs (7336), Filmmogul (3803), FIELD (4382), tgz56 (4511), jaszkapitany (4626), Rafi87 (4706), judoka77 (4947), Kicsivirág (5043), lumex (5083), buckoka3778 (6131), SSaaNNyyII1 (6212), apazoli01 (6307), Gyöngyös (6492), dj24060 (6571), viktorksa (6982), MissMira (7194), dominooo (7254), jmos (7270), hosis (7332), ang747 (7541), thor25 (7584), oszinteorult (9828), akosmakos (9772), Nándi (10044), alaron (12411), Maverick79 (13322), Zald (13710), Kiki70 (14319), ani5301 (14532), Gvenda (15147), bblaha44 (15407), gabi141414 (15592), Bermuda (15937), Lorena (18065), apucifati (20190), zoltan0408 (21831), silles966 (22501), rozika (22791), lacylla (24915), tothzsolt1977 (25185), ecsedilaszlo1977 (25662), kutrikg (26760), jaro321 (28369), tdu2kisvakond (28473), ego101 (28623), [Teljes lista]