La Brea (La Brea) 2021-2022 S01-S02 720p. WEB-DL H264 HUNSUB mkv (16) Prémium link!
színes, magyar égetett felirat, amerikai fantasy, sci-fi, dráma, misztikus
Rendező: Thor Freudenthal Forgatókönyvíró: David Appelbaum
Natalie Zea --- Eve Harris Eoin Macken --- Gavin Harris Chiké Okonkwo --- Ty Coleman Karina Logue --- Marybeth Hill Zyra Gorecki --- Izzy Harris Jack Martin --- Josh Harris Veronica St. Clair --- Riley Velez Rohan Mirchandaney --- Scott Lily Santiago as Veronica Chloe De Los Santos --- Lily Jon Seda --- Dr. Sam Velez
Egy hatalmas lyuk nylik Los Angeles belvárosában, ahová bezuhannak járművek, épületek és emberek is – itt az első 5 perc, ami elég hatásos indítás lenne és berántana, ha azt is elárulnák rögtön (és nem csak a 15. perc táján), hogy akik beleestek a víznyelőszerűségbe, azok nem haltak meg, hanem valami újnak tűnő világban térnek magukhoz. Sértetlenül. De vajon hol? És mi történt?
Szia! Köszi a feltöltést!!! Lehetne egy olyan kérésem, hogy az u.to linkek helyett a valódi data.hu-s linkeket rakd be? Az u.to linkeket a Jdownloader nem érzékeli vágólapra kerülésükkor, de a datásat azonnal felveszi a linkgyüjtőbe. A feltöltéseid alatt mindenütt ezt tapasztalom. ha esetleg van 5leted arra, hogyan lehetne könnyen kinyerni linkeket u.to mögül, megköszönném, mert igy egyenként kell őket nitogatni. Köszönöm!
Szia! Nagyon szívesen. Kivettem, meg visszatettem változtatás nélkül és most látod a datát. Ezt a data linkeket kódolja a Fórum rendszere, amit én nem tudok megoldani és a megkeresésemre azt írták, hogy dolgoznak a probléma megoldásán, de sajnos még eredménytelenül. Javaslom, hogy olvasd el a linkek alatt lévő txt -t és regisztráljál. Ott nem lesz semmi kódolva. Szeretettel várlak!