Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS




  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » A tizedik királyság - (The 10th Kingdom) 2000 (amerikai-angol-német, fantasy/kaland, sorozat, DVDRip.XviD)
A tizedik királyság - (The 10th Kingdom) 2000
grabacsDátum: Szombat, 2022-01-08, 17:21 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 5963
Állapot: Online
A tizedik királyság - (The 10th Kingdom) 2000
színes, szinkronizált, amerikai-angol-német, fantasy/kaland, sorozat, DVDRip.XviD.Hun



rendezték: David Carson, Herbert Wise
forgatókönyv: Simon Moore
producerek: Brian Eastman , Simon Moore, Jane Prowse
ügyvezető producerek: Robert Halmi Sr., Robert A. Halmi
zene: Anne Dudley
operatőrök: Chris Howard, Lawrence Jones
vágók: Andrew McClelland, Chris Wimble
szereplő-válogatás: James Jones, Sue Jones, Lynn Kressel, Kate Rhodes James

szereplők:
Kimberly Williams (Virginia Lewis)
Daniel Lapaine (Vendel herceg)
Dianne Wiest (A királynő)
Scott Cohen (Farkas)
John Larroquette (Antony 'Tony' Lewis)
Ed O'Neill (Troll király)
Rutger Hauer (Vadász)
Ann-Margret (Hamupipőke)

Az ötrészes sorozat fantasztikus látványvilággal és meseszövéssel kápráztatja el nézőit, melyben a humor épp úgy szerepet játszik, mint
a régi mesék felelevenítése. A kalandfilmben olyan sztárokat láthatunk, mint Kimberly Williams (Örömapa), Dianne Wiest (A suttogó), Ed O'Neill (Egy rém rendes család) és Rutger Hauer (Szárnyas fejvadász).

A tizedik királyság e01
Méret: 697 MB
Hossz: 01:25:39
Video: Xvid 544x384 25fps 936kbps [V: mpeg4 advanced simple profile, yuv420p, 544x384, 936 kb/s]
Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 192kbps [A: ac3, 48000 Hz, stereo, 192 kb/s]



1. rész
A mesebirodalomban is éppúgy eljár az idő a mesehősök felett, akárcsak a mi világunkban. Hamupipőke hosszú évek óta már csak a ráncaival küzd, Hófehérke helyét pedig unokája, Wendell herceg foglalta el. Csak egy valaki nem változik: a gonosz mostoha, aki megújult erővel próbál Hófehérke családjának keresztbetenni, ezért egy ármányos varázslattal kutyája testébe száműzi a herceget. Wendell a 10. királyságba, a mai New Yorkba menekül a királynő elől, ahol segítségre lel Tony és lánya, Virginia személyében. A mondvacsinált csapat Wendell segítségével visszajut Hófehérke birodalmába.
Csak felhasználó férhet hozzá
vagy
Csak felhasználó férhet hozzá
2. rész
A kutyatestbe száműzött Wendell királyfi Tony és Virginia segítségét kéri. A királynő gonosz tervet szőtt királysága ellen, trónjára a herceg elvarázsolt kutyáját ültette azzal a céllal, hogy megszerezze a királyságot. Szövetségesre is talál a Troll király személyében, aki bár buta, mint a tök, de kőfejű fiai vakon teljesítik minden parancsát. Virginia és Tony a hihetetlennek tűnő mesebirodalomban Farkas karjaiba fut, aki igencsak megbízhatatlannak bizonyul.
Csak felhasználó férhet hozzá
vagy
Csak felhasználó férhet hozzá
3. rész
Virginia egyre inkább úgy érzi, hogy az egész csak egy gonosz tréfa. Apja egy kutyával beszélget, Farkas egyre furcsábban viselkedik, nyakukon egy csapat troll, ráadásul a mesehősök leszármazottai sem különbek őseiknél: szeszélyesek, bűbájosak és felettébb idegesítőek. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy a veszély a mesebirodalomban is veszély, és a gonosz királynő ezúttal a gyilkos Vadászt küldte a vesztükre. Közben a Troll király megmakacsolja magát és szembeszáll a királynővel, hogy megszerezze Wendell herceg birodalmát.
Csak felhasználó férhet hozzá
vagy
Csak felhasználó férhet hozzá
4. rész
A gonosz királynő likvidálja a Troll királyt és szedett-vedett csapatát. Bár tervébe kis szépséghiba csúszott, úgy tűnik semmi és senki nem akadályozhatja meg abban, hogy megkaparintsa magának a birodalmat. Hamarosan azonban váratlan veszély tűnik fel Virginia és Tony személyében, akikre képtelen varázslataival hatni. Így ügynökén, Farkason keresztül próbál a vesztükre törni, akit hamarosan gyalázatos vérengzésen kapnak.
Csak felhasználó férhet hozzá
vagy
Csak felhasználó férhet hozzá
5. rész
Virginia és Tony az esélytelenek magabiztosságával vág neki az utolsó útszakasznak, nem is sejtve, milyen szörnyű megpróbáltatás és felismerés vár rájuk. Miután megúszták a Vadász halálos nyilvesszőit, már csak a koronázási vacsorát kell túlélniük. A királynő arra készül, hogy megkoronázza Wendell kutyáját, az időközben meglett korú Hamupipőkét, Csipkerózsikát és társaikat pedig jól bevált módszerével, mérgezéssel akarja a másvilágra küldeni.
Csak felhasználó férhet hozzá
vagy
Csak felhasználó férhet hozzá

Saját feltöltés, jelszó nincs.
 
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » A tizedik királyság - (The 10th Kingdom) 2000 (amerikai-angol-német, fantasy/kaland, sorozat, DVDRip.XviD)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2024
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben



Ulti (974), SZIGO (4929), buckoka3778 (6131), Angelo (10289), kellyatti (19119), lacylla (24915), szabolcscsincsak (28628), tcsabesz72 (29263), hzs730501 (32026), stevet6389 (35869), ferikk (37067)