Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » Csillagkapu Atlantisz - (StarGate Atlantis) 4. teljes évad (amerikai, sci-fi sorozat, DVDRip.XviD.Hun)
Csillagkapu Atlantisz - (StarGate Atlantis) 4. teljes évad
grabacsDátum: Péntek, 2021-04-16, 12:17 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 5686
Állapot: Offline
Csillagkapu Atlantisz - (StarGate Atlantis) 4. teljes évad 2007-2008
színes, szinkronizált (dual), amerikai, sci-fi sorozat, DVDRip.XviD.Hunrendező: Brad Wright, Robert C. Cooper
operatőr: Michael C. Blundell, Andreas Poulsson, Brenton Spencer
jelmeztervező: Christina McQuarrie
zene: Joel Goldsmith
vágó: Eric Hill, Jeremy Presner, Brad Rines

szereplők:
Joe Flanigan (John Sheppard alezredes) Dózsa Zoltán
Amanda Tapping (Samantha Carter ezredes) Spilák Klára
Rachel Luttrell (Teyla Emmagan) Agócs Judit
Jason Momoa (Ronon Dex) Turi Bálint
Jewel Staite (Dr. Jennifer Keller) Kiss Virág
David Hewlett (Dr. Rodney McKay) Kerekes József
David Nykl (Dr. Radek Zelenka) Albert Gábor
Torri Higginson (Dr. Elizabeth Weir) Németh Kriszta

Atlantisz egy hatalmas óceán alatt fekszik és fogytán van az energiája, ráadásul egy, a galaxisban élő nép is a katonák segítségét kéri ősi ellenségük legyőzésében. Katonai mentőakció indul hát az ellenség bolygójára, hogy kiszabadítsák elrabolt társaikat.
A Csillagkapu: Atlantisz története a Csillagkapu hetedik évad zárórészének, „Az elveszett város”-nak a folytatása, amiben a CSK-1 talál az Antarktiszon egy előőrsöt, melyet egy, az Ősök néven ismert faj készített. A nyolcadik évad első részének történései után a Csillagkapu Parancsnokság egy nemzetközi csapatot küld az előőrs tanulmányozására. Dr. Jackson hamarosan felfedezi, hogy hol van az Ősök által készített legnagyobb város, Atlantisz.

CsKA s04e01 Sodródás
Méret: 429 MB
Hossz: 00:41:47
Video: Xvid 624x352 25fps 1052kbps [V: mpeg4 advanced simple profile, yuv420p, 624x352, 1052 kb/s]
Audio: MP3 48000Hz stereo 184kbps [A: mp3, 48000 Hz, stereo, 184 kb/s]
Audio: MP3 48000Hz stereo 179kbps [A: mp3, 48000 Hz, stereo, 179 kb/s]01. Sodródás
A Pegazus-replikátorok pusztító támadása után Atlantisz ismeretlen űrben reked 24 órára elegendő levegővel, így az expedíciónak valahogy meg kell javítania a város hiperhajtóművét. Dr. Weir életét egy súlyos sérülés fenyegeti.
02. Menekülő út
Sheppard alezredes és csapata ZPM-et akarnak szerezni a Replikátoroktól, hogy megmenthessék Atlantiszt, miközben Sam Carter ezredes és az Apollo hajó az idővel versenyezve kutatnak a város után.
03. Találkozás
Rononnak el kell döntenie, hogy kik a barátai, mikor találkozik anyabolygójának túlélőivel, akik rá akarják venni, hogy csatlakozzon hozzájuk és hagyja ott a földi expedíciót.
04. A hasonmás
Egy idegen világon Sheppard alezredes csapata belebotlik egy kristály-létformába, amely azonban behatol az elméjükbe és Sheppard alakját felvéve álmaikban terrorizálni kezdi őket. Az expedíciónak meg kell állítania a lényt.
05. Utazók
Az egyik felderítésen Sheppard alezredest fogságba ejti egy magukat Utazóknak nevező faj, akik évszázodok óta csillaghajókon élve járják a galaxist Ős technológiák után kutatva, hogy később elpusztíthassák a lidérceket.
06. Tiszta lap
Egy vírus Teyla és Ronon kivételével mindenkinél amnéziát okoz Atlantiszon, ezért az expedíciónak meg kell találnia a gyógymódot, ha nem akarják örökre elveszteni az emlékeiket.
07. Eltüntek
Mikor Új Athoszra utaznak, Teylát és Dr. Kellert megtámadja egy agresszív, primitív emberi törzs, miközben az athosziak a jelek szerint eltűntek.
08. A jós
Miközben egy lidérc felkeresi az expedíciót, Carter ezredesnek el kell döntenie, hogy hallgat-e egy olyan jós látomásaira, aki szerint Atlantisz mindenképpen pusztulásra van ítélve.
09. Keresztúton
McKay húgát a Földön túszul ejti egy Henry Wallace nevű tudós, aki halálosan beteg lányát atlantiszi nanotechnológiával szeretné meggyógyítani. Sheppard és Ronon a Földre utaznak, hogy megmentsék a tudósokat.
10. Halandó porhüvely
Egy rejtélyes, idegen tárgy csapódik Atlantiszba, és az expedíció egy idő után attól tart, hogy a Replikátorok rájöttek hol van a város, és a becsapódott szondán keresztül elkezdték megfertőzni őket.
11. Emlékezzünk minden bűnömre
Az expedíció felkeresi a hanyatló lidérc anyaflottát, hogy a segítségüket kérjék a replikátorok elleni közelgő háborúhoz, akik támadásaikkal már az egész galaxis népességét fenyegetik.
12. Hadizsákmány
A csapat felkeres egy elhagyott lidérc kaptárhajót, amelynek adatbázisából kiderül, hogy létezik egy lidércek által szentnek tekintett hely, amely nagyban hozzájárult az Ősök feletti győzelmükhöz.
13. Karantén
Egy Atlantiszon folytatott karanténteszt próbára teszi az expedíción belüli kapcsolatokat.
14. Harmony
Sheppard alezredesnek és Dr. McKay-nek meg kell védenie egy idegen világ trónörökését, akire a beavatási szertartáson Genii katonák támadnak rá.
15. Az üldözött
Sheppard alezredesnek újra szembesülnie kell Atlantisz előtti életével, mikor őt és Ronont a Földre küldik, hogy megtaláljanak egy emberformájú Replikátort, aki megszökött az IOA egyik laborjából.
16. Hármasban
Egy küldetés során Dr. McKay, Carter ezredes és Dr. Keller csapdába esnek egy föld alatti kamrában, amelyből láthatóan nincs kiút, és nekik sincsenek meg a megfelelő eszközeik a menekülésre.
17. Az állomás
Miközben Teal'c látogatást tesz Atlantiszon, a lidércek elfoglalják a Midway Állomást, hogy az Intergalaktikus Kapuhídon keresztül eljussanak a Földre. Teal'c-nek és Rononnak ezt meg kell akadályoznia.
18. A kötelék 1
Egy nem természetes eredetű, új betegség söpör végig a galaxison, miközben Teylát látomások gyötrik, amelyekben gyermekének több hónapja elveszett apja próbálja felvenni vele a kapcsolatot.
19. A kötelék 2
Teyla megszállottan keresi a kiutat Michael börtönéből, akinek komoly tervei vannak a gyermekével és az athosziakkal kapcsolatban. Eközben az expedíciót sokkolja halottnak hitt barátjuk visszatérése.
20. Az utolsó ember
Sheppard alezredes visszatér egy küldetésről, és azt látja, hogy Atlantiszt elhagyták, a számítógépes rendszerek halottak, a várost az óceán helyett sivatag veszi körül, amíg a szem ellát.

Csak felhasználó férhet hozzá

Saját feltöltés, jelszó nincs.


Az üzenetet módosította: grabacs - Péntek, 2024-01-19, 09:24
 
grabacsDátum: Vasárnap, 2022-08-28, 13:20 | Üzenet # 2
Pincér
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 5686
Állapot: Offline
A linkek törlés miatt újratöltve.
grabacs
 
judytfDátum: Hétfő, 2023-12-25, 22:31 | Üzenet # 3
Közlegény
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 1
Állapot: Offline
A 4. éved egésze törölve sad
 
grabacsDátum: Péntek, 2024-01-19, 09:25 | Üzenet # 4
Pincér
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 5686
Állapot: Offline
A linkek törlés miatt újratöltve.
grabacs
 
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » Csillagkapu Atlantisz - (StarGate Atlantis) 4. teljes évad (amerikai, sci-fi sorozat, DVDRip.XviD.Hun)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2024
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerbenharcsa59 (2624), pm (2766), tgz56 (4511), ang747 (7541), Angelo (10289), István7196 (23710), szabolcscsincsak (28628)