Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » Roswell - (Roswell) 1. teljes évad 1999 (amerikai, sci-fi sorozat, DVDRip.XviD.Hun)
Roswell - (Roswell) 1. teljes évad 1999
grabacsDátum: Péntek, 2021-04-16, 09:43 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 2163
Állapot: Offline
Roswell - (Roswell) 1. teljes évad 1999
színes, szinkronizált, amerikai, sci-fi sorozat, DVDRip.XviD.Hunrendező: Patrick R. Norris, Paul Shapiro, Jonathan Frakes, David Semel, David Nutter, Arvin Brown, John Behring
forgatókönyv: Jason Katims, Ronald D. Moore, Thania St. John, Gretchen J. Berg, Aaron Harberts, Russel Friend, Garrett Friend
producerek: Carol Dunn Trussell, Gretchen J. Berg, Aaron Harberts, John Heath, Barry Pullman, Phillip M. Goldfarb
zene: Joseph Williams, W.G. Snuffy Walden
operatőrök: John S. Bartley, Jamie Barber, Rodney Charters
vágók: Patrick McMahon, Peter B. Ellis, Leo Trombetta, Scott Gamzon, Victor Du Bois, Robert Frazen, Jill Savitt, Stephen Mark
szereplő-válogatás: Dan Shaner, Michael Testa, Allison Jones

szereplők:
Shiri Appleby (Liz Parker) Vadász Bea
Jason Behr (Max Evans) Kaszás Gergő
Katherine Heigl (Isabel Evans) Mezei Kitty
Majandra Delfino (Maria DeLuca) Urbán Andrea
Brendan Fehr (Michael Guerin) Pálmai Szabolcs

Az új-mexikói Roswell az 1947 júliusában állítólag lezuhant idegen űrhajóról vált ismertté az egész világon. Az amerikai hadsereg azóta is folyamatosan cáfolja a történteket. Állításuk szerint nem űrhajó, hanem meteorológiai léggömb zuhant le a területen. Max, Isabel és Michael 1989-ben körülbelül hatévesen bújnak elő azokból az inkubátorokból, amelyekben az UFO baleset óta nevelkedtek. A sivatagban találnak rá a gyerekekre, akik külsőleg semmiben nem különböznek a hasonló korú kisfiúktól és kislányoktól. Két család fogadja örökbe a gyerekeket - Max és Isabel szerencsések, testvérpárként szerető szülőkhöz kerülnek, Michael életét viszont egy iszákos nevelőapa keseríti meg. Az idegenek tinédzserekké cseperednek és az egész világ előtt titkolják nem evilági származásukat, valamint különleges képességeiket. A középiskolások mindennapi életét élik, miközben titkos múltjuknak köszönhetően szoros barátság köti össze őket. 1999. szeptember 19-én azonban minden megváltozik. Max és Michael szemtanúja lesz egy lövöldözésnek a Crashdown étteremben, melynek során Liz Parker-t, Max osztálytársát lelövik. Max, saját biztonságával nem törődve, különleges képességével meggyógyítja Lizt és egyúttal felfedi előtte nagy titkát.

Roswell s01e01 A kezdet
Méret: 328 MB
Hossz: 00:43:32
Video: Xvid 576x320 23.976fps 914kbps [V: mpeg4 simple profile, yuv420p, 576x320, 914 kb/s]
Audio: MP3 44100Hz stereo 127kbps [A: mp3, 44100 Hz, stereo, 127 kb/s]

01. A kezdet/Pilot
Az 1947-es UFO baleset három fiatal földönkívüli túlélője titokban az új-mexikói Roswell lakosai között él. Max, az egyik idegen megmenti Liz élletét, ezzel veszélybe sodorja saját magát, valamint a nővérét, Isabel-t és a barátjukat, Michael-t. Az incidens fokozza a helyi seriff gyanakvását arra vonatkozóan, hogy Max-nek köze van a 1947-es űrbalesethez.
02. Másnap reggel/The Morning After
Egy rejtélyes helyettesítő tanár felettébb érdeklődik Michael iránt, Valenti seriffnek pedig az FBI jár a nyakára. Michael betörést tervez Valenti hivatalába, hogy ellopja annak az 1959-es gyilkosságnak az aktáját, ahol az áldozaton ugyanolyan jel tűnt fel, mint Liz-en, miután Max megmentette az életét.
03. Szörnyek/Monsters
Isabel-t nyugtalanítják Maria ideges reakciói Valenti seriff láttán, ezért behatol Maria álmába, hogy megtudja, megőrzi-e az idegenek titkát. Topolsky pályaválasztási tanácsadást tart a tanulóknak. Max megismerkedik az UFO centrum megszállott tulajdonosával.
04. Szabályosan távozni/Leaving Normal
Liz nagymamáját szívrohammal kórházba szállítják. Liz Max-hez fordul vígasztalásért. Amikor Max megérkezik, Kyle közli vele, jobb, ha távol tartja magát a barátnőjétől. Ezalatt Michael bosszút áll Kyle haverjain, akik Kyle tudta nélkül megverték Max-et. Maria Isabel segítségét kéri, hogy Liz távollétében segítsen felszolgálni a Crashdown-ban.
05. Az elveszett napló/Missing
Liz naplója - mely sok információt tartalmaz az idegenekről - eltűnik. Elszánt keresés kezdődik a tolvaj után. Fény derül Topolsky valódi foglalkozására.
06. Délre, a 285-ös úton/South
Michael elrabolja Maria kocsiját - Maria-val egyetemben, és Texas felé veszi az irányt, hogy megtalálja azt a dómot, amiről azóta vannak víziói, amióta ellopott egy rejtélyes kulcsot Valenti hivatalából. Max, Isabel és Liz üldőzőbe veszik - de nemcsak ők járnak szorosan a nyomában.
07. Úszó kutya/River Dog
A csapatnak sikerül azelőtt megszöknie Atherton házából a titkos szobában talált aktákkal és az Isabel által felfedezett medállal, mielőtt Topolsky utolérné őket. Topolsky parancsot kap: bármilyen eszközt igénybe vehet, hogy megszerezze a gyerekektől az ellopott dolgokat.
08. Vértestvér/Blood Brother
Max megsérül egy autóbalesetben, kórházba szállítják és vért vesznek tőle. Michael-re és Liz-re hárul a feladat, hogy kicseréljék a fiolát Alex vérével. Miután Max-et hazaengedik, Michael szemtanuja lesz, ahogy Topolsky emberei átkutatják Max kórházi szobáját.
09. Hőhullám/Heat Wave
A rendkívüli hőhullám lángra lobbantja Michael és Maria kapcsolatát, Kyle is új barátnőt talál és Liz érzelmei is erősödnek Max iránt. Valenti seriff Maria édesanyjának (Diane Farr) udvarol, akit évekkel ezelőtt egy tüntetésen letartóztatott. Isabelt meglepi az Alex álmában tett séta: Alex szerelmes belé.
10. Az egyensúly/The Balance
Michael egy barlangrajzot talál Max jegyzetei között, és elindul megkeresni Úszó Kutyát. Részt vesz egy ősi indián szertartáson, ahonnan lázas betegen jön vissza. Max és Liz első közös randijukra készülnek. Alex majdnem elszólja magát Milton előtt.
11. Játékház/The Toy House
Vacsorafőzés közben tűz keletkezik a konyhában. Max, hogy megmentse édesanyját, az erejével megfékezi a lángokat. Édesanyja az eset kapcsán kérdőre vonja titkolódzó természete miatt. Max féltékeny, mivel Liz az iskolai kosárlabda meccsen lesérült Kyle-t ápolja. Isabel győzködi Max-et: mondják el anyjuknak a titkukat.
12. Irány az erdő/Into the Woods
Riverdog indián rezervátumának közelében többen is fényeket látnak az égbolton. Max és Isabel ki akarják vizsgálni az esetet egy iskolai kempingtúra során. Liz-nek apjával kell elmennie a kirándulásra. Lefizeti Maria-t, kísérje el őket.
13. A kongresszus/The Convention
Az UFO kongresszusra érkezik egy idegen kutató, aki azt állítja, pontosan tudja, mi történt az 1972-es gyilkosság éjszakáján, mely Valenti sheriff apjának a karrierje végét jelentette. Max plusz feladatokat vállal az UFO központban, hogy elterelje a gondolatait Liz-ről. Maria édesanyja pankrációt szervez. Jonathan Frakes is eljön.
14. Zsákbarandi/Blind Date
Liz megnyer egy rádiós vetélkedőt. A fődíj egy randi egy olyan fiúval, akit az állomás választ ki a megadott feltételek alapján. A pár minden lépéséről egyenes adásban tudósít egy kellemetlen műsorvezető. Maria belép Alex zenekarába és jelentős változtatásokat eszközöl a meghallgatás előtt.
15. A függetlenség napja/Independence Day
Michael a mostohaapjával történt heves összecsapás eredményeként lila foltokkal a szeme alatt jelenik meg az iskolában. Isabel arra biztatja, jelentse az esetet, de Michael vonakodik, nem akarja felhívni magára a figyelmet. Maria és Liz kínos helyzetbe kerülnek, mikor rajtakapják Valenti seriffet és Maria édesanyját.
16. Szexuális gyógyítás/Sexual Healing
Liz és Max felfedik egymás előtt érzéseiket. Miközben csókolóznak, telepatikus kapcsolat alakul ki közöttük. Liz képeket lát, melyek lehet, hogy Max emlékei a Földre vezető útról, miközben Max is emlékképeket lát Liz múltjából. Michael és Maria is kísérletet tesznek.
17. Őrület/Crazy
Ismét feltűnik a színen Topolsky FBI ügynök és figyelmezteti Lizt, hogy a hivatalon belül egy titokzatos idegen vadász Max és a barátai nyomában van - és semmi sem állhat az útjába, hogy megszerezze, amit akar. Isabel eközben összebarátkozik egy új leány tanulóval, aki rögtön gyanussá válik Max-nek és Michael-nek egyaránt.
18. Tess, hazugság és a videószalag/Tess, Lies and Videotape
Max leküzdhetetlen szexuális vonzalmat érez Tess iránt. Valenti seriff értesül róla, hogy Topolsky meghalt egy gyanús tűzesetben. Valaki videokamerát csempészett Michael lakásába.
19. Négyszög/Four Square
Harding megtalálja az elrejtett videokamerát a lakásában és átadja Valenti seriffnek. A seriff figyelmezteti Max-et, a biztonsága érdekében minél több információt osszon meg vele. Tess beavatja Isabel-t egy bizalmas titokba.
20. Max-Max-nek/Max to the Max
Tess könyve szerint ő és Max előre elrendeltetett párok, ugyanúgy, mint Michael és Isabel. Isabel úgy érzi, Michael babáját várja. Nasedo Max-nek álcázza magát és elrabolja Liz-t, hogy csapdába csalja Pierce ügynököt.
21. Fehér szoba/The White Room
Max-et egy ablaktalan fehér szobában vallatja Pierce ügynök. Isabel telepatikus kapcsolatba lép vele, hogy nyomot kapjanak, hol lehet. Michael, Isabel és Tess elindulnak a mentő akcióra.
22. Végzet/Destiny
Max mindent elmond Liz-nek Tess-ről, azt is, lehet, hogy Tess a jövendőbelije. Tess ráébred, Nasedo nem jutott ki a katonai bázisról. Michael Valenti seriff előtt használja különleges képességét.

Saját feltöltés, jelszó nincs.
 
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » Roswell - (Roswell) 1. teljes évad 1999 (amerikai, sci-fi sorozat, DVDRip.XviD.Hun)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2022
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerbenwgd (2015), medvetalp (2569), harcsa59 (2624), sirfrancis (2636), tusz (2732), mikipapa (3030), Schott (3031), grabacs (7336), xuinm (3838), szekelyjoe (4476), tgz56 (4511), jaszkapitany (4626), sziszko2581 (4851), SZIGO (4929), Ferkó (4974), lumex (5083), varpi (5221), bakter1 (5634), tom74 (5823), buckoka3778 (6131), el_nino (6154), SSaaNNyyII1 (6212), viktorksa (6982), erdo16 (7009), jmos (7270), hosis (7332), ang747 (7541), pgyuri (8368), aboa (9472), Mutykóka (9664), sdkfz (10592), fmisi (10693), jnsvsd51 (25812), qd60 (11783), Echan (11821), mat4267 (12143), Jolán100 (12475), abuczki (13367), soltiferi4906 (13520), jakussz (13709), kenoemi (13721), hidroncs (14507), selmeczimolnaragnes (15097), Gvenda (15147), zsano (15928), pizzasworld (16014), Didkám (16400), matis74 (18051), pedro4210 (18599), Stefano (19007), ogitrew (19256), [Teljes lista]