Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS




  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » Fekete vitorlák (Black Sails) 1.-2.-3.évad TVrip.2014-2017 (Szines,amerikai-dél-afrikai kalandfilmsorozat, epizódonként)
Fekete vitorlák (Black Sails) 1.-2.-3.évad TVrip.2014-2017
AlFipapaDátum: Péntek, 2021-04-16, 05:11 | Üzenet # 1
Vezér-hadnagy
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 78
Állapot: Offline
Fekete vitorlák (Black Sails) 1.-2.-3.évad TVrip.2014-2017
.


Szines,amerikai-dél-afrikai kalandfilmsorozat, epizódonként 56 perc,

Szereplők
Toby Stephens,Hannah New, Luke Arnold
Jessica Parker Kennedy, Tom Hopper, Zach McGowan
Toby Schmitz, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim
Sean Cameron Michael, Louise Barnes, Rupert Penry-Jones
Luke Roberts, Ray Stevenson, David Wilmot, Harriet Walter



Alkotók
Jonathan E.
Steinberg
Robert Levine

Tartalom
1715. A Karib térségben a kalózkodás aranykorának csúcsát éli. A korábban brit gyarmatként létező New Providence Island most törvényen kívüli vidék, amelyet a történelem leghírhedtebb kalózkapitányai uralnak. Köztük is a legrettegettebb, Flint kapitány. Ám a brit flotta visszatérésével, a kihalás veszélyétől fenyegetve, Flint egy másik oldala tör felszínre. Egy férfi, akit mély, bonyolult és akár romantikus indítékokok is vezérelhetnek. Egyezséget köt a gyönyörű Eleanor Guthrie-val, a helyi orgazda lányával. Együtt kiforralnak egy tervet arra, hogy megszerezzék a végső díjat, amit elnyerve visszaszerezhetik otthonukat az újjáéledő brit birodalomtól. Ellenfelek sorával kerülnek szembe, rivális kapitányokkal, akik féltékenyek Flint hatalmára, Elenor apjával, kinek ambíciói nem egyeznek lányáéval, és egy fiatal tengerésszel, akit már be is toboroztak Flint legénységébe és folyamatosan arra törekszik, hogy aláássa kapitánya tiszteletét. Az ő neve John Silver.

Epizódonként részletesebb tartalom,
Csak Data FREE letöltések!


Video info:
Fájlformátum:mp4
Átlagos Fájlméret: 620 MB
Részenkénti Idotartam: 51mn 49s
Teljes bitráta: 1 674 Kbps
Video: AVC, 638x360 (16:9), 25.000 fps, 1 571 Kbps (0.274 bit/pixel)
Audio: AAC LC, 44.1 KHz, 2 ch, 128 Kbps, CBR (Hungarian)





Halott linkjeimet nem javotom!
 
AlFipapaDátum: Péntek, 2021-04-16, 05:14 | Üzenet # 2
Vezér-hadnagy
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 78
Állapot: Offline
1 Évad részek tartalma,letöltés cimekkel

Fekete vitorlák 01évad_1. rész ismertetője:



Sok gyenge zsákmány után a korábban hatalmas Flint kapitány ellen saját legénysége lázad fel. John Silver csatlakozik Flint kalózhajójához, de értékes kincset rejteget kapitánya elől. New Providence szigetén Eleanor Guthrie próbál rendet tartani az újraéledő királyi flotta fenyegető árnyékában.





Fekete vitorlák 01évad_2. rész ismertetője:



Flint leleplez egy tolvajt a legénységében. Rackham egy zsákmányt hajszol Vane tiltakozása ellenére. Silver elrejtőzik Max-szel egy bordélyházban. Eleanor nehéz döntés előtt áll.





Fekete vitorlák 01évad_3. rész ismertetője:



Flint és Gates társat keresnek, hogy levadásszák az Urca d'Lima-t. Silver egy becsületbeli kérdésben segít Billynek. Vane józanságával nyűgözi le Eleanort. Gates-et előléptetik.





Fekete vitorlák 01évad_4. rész ismertetője:



A Walrus legénységének vállalkozása katasztrófába fullad. Silver figyelmezteti Flintet Billyről. Rackham és Bonny próbálják visszaszerezni a megélhetésük. Eleanornak apja segítségére van szüksége. Feltűnik egy alak Vane múltjából.



[/center]

[center]Fekete vitorlák 01évad_5. rész ismertetője:



Flint és a Walrus legénysége halálos játszmát vívnak a nyílt tengeren. Richard sürgeti Eleanort. Rackham szakmát vált. Bonny vallomást tesz Max-nek.





Fekete vitorlák 01évad_6. rész ismertetője:



Az Andromache utáni hajsza költségei az egekbe szöknek. Eleanornak Silver segítségére van szüksége. Billy össze akarja ugrasztani Gates-et Flinttel. Bonny állást foglal.





Fekete vitorlák 01évad_7. rész ismertetője:



Flint elmondja Gates-nek az igazságot. Randall csapdába ejti Silvert. Eleanor elveszít valakit. Max Rackham segítségére siet. Vane élete küzdelmébe kezd.





Fekete vitorlák 01évad_8. rész ismertetője:



Az Urca utáni hajsza folytatódik. Eleanor számára minden megváltozik. Bonny és Rackham bűnei kísértenek a múltból.



Halott linkjeimet nem javotom!
 
AlFipapaDátum: Péntek, 2021-04-16, 05:15 | Üzenet # 3
Vezér-hadnagy
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 78
Állapot: Offline
2 Évad részek tartalma,letöltés cimekkel

Fekete vitorlák 02évad_1. rész ismertetője:



Flintnek és Silvernek szembe kell nézni a legénység bírálatával. Vane élvezi a szigeten betöltött új pozícióját. Max és Bonny összeszólalkoznak. Eleanort új veszély fenyegeti.





Fekete vitorlák 02évad_2. rész ismertetője:



Flint tanácsokat ad Dufresne-nek. Silvernek nélkülözhetetlenné kell tennie magát. Eleanort megkérik, hogy lemondasson egy kapitányt. Rackham egyre ambíciózusabb.





Fekete vitorlák 02évad_3. rész ismertetője:



Filntnek el kell gondolkoznia, hogy visszatérjen-e a Nassaura. Eleanornak segítségre van szüksége egy általa nem kedvelt személytől. Úgy tűnik Rackham visszaszerzi a hírnevét. Vane felfedez egy váratlan jutalmat.





Fekete vitorlák 02évad_4. rész ismertetője:



Vane el akarja távolítani az erődből, Flint egy üzenetküldőt küld neki, figyelmeztetve. Eleanor megpróbálja véget vetni Flintnek az erőd lerombolására irányuló tervének, ultimátumot adva neki; a végső döntés azonban csak a kezébe tartozik. Eközben Vane megtudja, hogy Low különleges rakománya Abigail Ashe, a Carolina kormányzójának lánya, és hogy megszabadítja őt. Rackham csodálja, hogy mit tehet Max egy hölgyének segítségével annak érdekében, hogy hajót és legénységet szerezzen neki, és ismét kapitányássá tegye



[/center]

[center]Fekete vitorlák 02évad_5. rész ismertetője:



Flint komolyan megkezdi Vane erődének bombázását. A fal egy részének megsemmisítése után Flint és Hornigold a tengerparton állítják fel legénységüket, és felfegyverkeztetik őket, hogy visszaszállítsák az erődöt. A bombázás során a visszatérések sorozatán keresztül mutatják be, hogy Flint nemcsak teljes mértékben elkötelezte magát Hamiltonnak a Nassau elfoglalása és a kalózok megbocsátására irányuló tervével, hanem kapcsolatba kezdett vele is.





Fekete vitorlák 02évad_6. rész ismertetője:



Annak érdekében, hogy megmentse Flint csapata expozícióját, Billy Bones úgy dönt, hogy néma marad, és nem lép tovább a bosszút. Később azonban kijelenti, hogy a brit haditengerészet foglyul ejtette és megkínozta, azzal a lehetőséggel, hogy Flintet elítéli bűnbocsánatért és kahootért.



[/center]

[center]Fekete vitorlák 02évad_7. rész ismertetője:



Max egy vérfürdő után takarít. Flint és Silver számára minden megváltozik a külvilágból érkező hírek hallatán. Eleanor az életét kockáztatja a jövöjéért. Bonny keresztúthoz érkezik. Dufresne cselekvésre készteti Billy-t.





[center]Fekete vitorlák 02évad_8. rész ismertetője:



A Walrus legénységével zátonyra futva és a spanyol kézben lévő Urca értékes aranyával, Flint és Silver kétségbeesésükben elfogad egy ajánlatot a túlélésért. Eleanor Guthrie fogása a Nassaun elcsúszik, amikor egy új fajta kalóz érkezik Ned Lowba. Ahogy a vér folyik és a feszültség fokozódik, Charles Vane-nek el kell döntenie, hogy mi ér számára többet: Eleanor élete vagy legénysége tisztelete. Senki sem tudja, hogy a mérhetetlen értékű kincs már be lett csempészve a szigetre. Ám annak felfedezése felveti a kérdést, hogy ők valójában emberek-e vagy szörnyek.





Fekete vitorlák 02évad_9. rész ismertetője:



Flint és Miranda a múltjával néz szembe. Bonny beismeri szándékát Rackhamnek. Vane hatalmas jutalmat kínál. Eleanor elismeri a háborút.





Fekete vitorlák 02évad_10. rész ismertetője:



A Walrus legénységével zátonyra futva és a spanyol kézben lévő Urca értékes aranyával, Flint és Silver kétségbeesésükben elfogad egy ajánlatot a túlélésért. Eleanor Guthrie fogása a Nassaun elcsúszik, amikor egy új fajta kalóz érkezik Ned Lowba. Ahogy a vér folyik és a feszültség fokozódik, Charles Vane-nek el kell döntenie, hogy mi ér számára többet: Eleanor élete vagy legénysége tisztelete. Senki sem tudja, hogy a mérhetetlen értékű kincs már be lett csempészve a szigetre. Ám annak felfedezése felveti a kérdést, hogy ők valójában emberek-e vagy szörnyek.



Halott linkjeimet nem javotom!
 
AlFipapaDátum: Péntek, 2021-04-16, 05:16 | Üzenet # 4
Vezér-hadnagy
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 78
Állapot: Offline
3. Évad részek tartalma,letöltés cimekkel

Fekete vitorlák 03évad_1. rész ismertetője:



Bátor új karakter kerül bevezetésre. Flint és legénysége háborút folytat mindenkivel, aki álláspontot képviselt a kalózkodás ellen. John Silver szerint ez veszélyes és meggondolatlanná válik. Max meggyőzte Anne-t arról, hogy Jack javítsa meg a New Providence-sziget erődjét, amely a 2. évad eseményei után még mindig romokban van. Jack küldte Vane-t egy hajóhoz, azt állítva, hogy a fedélzeten nagyon szükség van fára. Vane ehelyett rabszolgákat talál, és mérgesen szembeszáll Jackrel, aki meggyőzi Vane-t, hogy a rabszolgamunka az egyetlen módja az erőd kijavításának.





Fekete vitorlák 03évad_2. rész ismertetője:



A Walrus legénysége arra kényszerül, hogy az elemekhez támaszkodjon . Blackbeard nem ért egyet a kérdésben Rackhammel, míg Woodes Rogers és Eleanor elkezdi kidolgozni azokat a feltételeket, amelyekre partnerségük alapja lesz. Bonny aggódik a jövő iránt, hogy mi jár azzal, és hová megy a kapcsolat Max-szal.





Fekete vitorlák 03évad_3. rész ismertetője:



Miközben a tengerbe sodródik, Flint és Silver között feszültségek kezdenek növekedni, és Silver úgy találja, hogy Flint a végére szorítja. Amíg Nassau kikötője elkezdi felkészülni arra, hogy megvédje magát egy invázió ellen, Rackham átveszi az erő vezetését. Max rendezi a házon belüli kérdéseket, ugyanakkor Vane-nak nehéz döntést kell hoznia a saját vereségének megakadályozása érdekében.





Fekete vitorlák 03évad_4. rész ismertetője:



Flintet és legénységét a szigetlakók fogják el, rejtett faluba vonulnak és bebörtönzik. Rogers elmondja Eleanornak, hogy tanácsadójaként akarja őt Nassauban való áttérése során. Jack felrobbantja az erődöt, hogy Vane, a Teach segítségével, elmenekülhessen. Flint foglyul ejtett szolgaként azonosítja. A hajón a Teach megmutatja Vane-nak, hogy Eleanor egy brit hajó fedélzetén van, és később azon töprengett, hol hűséges. Flint, Silver és Billy rájönnek, hogy meg kell győzniük fogvatartójukat az érdekek összehangolásáról.



[/center]

[center]Fekete vitorlák 03évad_5. rész ismertetője:



Amint bizonyos halállal szembesülnek, Flintöt Silver cselekvésre kényszeríti, hogy megmentse magát. Fekete szakáll segíti Vane-t az ügyeiben és jobb útmutatást mutat neki, miközben új veszély fenyegeti Eleanorot és Woodes Rogers-t, és tervüket késleltetik. Max a kérdéseket a saját kezébe veszi, és saját maga halad előre.





Fekete vitorlák 03évad_6. rész ismertetője:



Flint úgy dönt, hogy előrelép a Blackbeard kihívásáért, hogy meghatározza a kalózkodás sorsát és jövőjét. Woodes Rogers előrehalad és letartóztatást hajt végre, míg Rackham motiválva van, miután új célt és okot talált a továbblépéshez. Madi Scotts, a Maroons Queen és a Scott lánya segíti Silver-t fogságban tartásában.





Fekete vitorlák 03évad_7. rész ismertetője:



Végül Flint és Silver visszatér Nassauban, és érkezésükkor rájönnek, hogy legenda jött létre. Rackham és Bonny veszélyes helyzetbe kerülnek a váratlan feltételek megváltozása után. Vane folytatja küldetését, és ez tovább fejlődik, miközben Eleanor titokban átadja kérdéseit Rogers-ben.



[/center]

[center]Fekete vitorlák 03évad_8. rész ismertetője:



A fogoly áthelyezése közben Rogers támadás alatt áll. Időközben a Walruson erőszak robbant fel a hajó legénységének tagjai között, és Silver és Madi olyan helyzetben vannak, amely próbára teszi őket. Billy végül új szerepet talál magának a közelgő csatában, amely mind a csata, mind pedig a saját számára egyaránt előnyös lehet.





Fekete vitorlák 03évad_9. rész ismertetője:



Eleanor meglátogatja Vane-t a börtönben, és megduplázza elkötelezettségét a kivégzése iránt. Később meglátogatja Rogers-t, aki lázba esett és lefeküdt. Rogers rendkívüli hatalmát adja az Új-Providence-sziget irányításához, amíg meg nem gyógyul.





Fekete vitorlák 03évad_10. rész ismertetője:



Mivel Flint eltemeti a kincset, Silver megkérdezi őt a brit ellen folytatott háború valódi okairól és a szigeten várható küzdelem taktikájáról. A támadás napján a briteknek és a Hornigoldnak rendkívüli tűzerővel sikerült eljutnia a strandra, és Flintre és embereire kényszerítette visszavonulását.



Halott linkjeimet nem javotom!
 
AlFipapaDátum: Péntek, 2021-04-16, 05:17 | Üzenet # 5
Vezér-hadnagy
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 78
Állapot: Offline
4 Évad részek tartalma,letöltés cimekkel

Fekete vitorlák 04évad_1. rész ismertetője:



A Nassau ellen folytatott háború már folyamatban van, mivel Flint és Blackbeard legénysége a partra szállást indította el. Az erőd gyengén felfegyverzettnek tűnik, de a landolás még mindig nem olyan egyszerű, mint amire számítottak. Csapdába esik,





Fekete vitorlák 04évad_2. rész ismertetője:



Long John Silver-t a Blackbeard egykori legénysége foglyul ejti, és megpróbálja elmondani a szabadságba vezető útját. Max megtudja Featherstone és Idelle részvételét a titkok kiszivárogtatásában a kalózok előtt. A Blackbeard elkezdi a Nassau Harbour blokádját, amelynek ellenére Woodes Rogers dolgozik.





Fekete vitorlák 04évad_3. rész ismertetője:



Rogers elindul a Port Royal felé, hogy elvonja a Fekete Szakáll blokádját, és lehetővé tegye Eleanornak, hogy Philadelphiában nagyapjától kérjen segítséget. Flint legénységének és a marónoknak a szövetsége meghúzódik, miután Billy és emberei hátat fordítottak rájuk.





Fekete vitorlák 04évad_4. rész ismertetője:



A kalózok átvették Nassaut, mivel Berringer százados halálának híre Rogers felé érkezett, aki visszatér Nassauban. A Teach legénységéből 42 foglyot szállítanak a Port Royalba, de terveik vannak a hajó feletti irányítás átvételére.



[/center]

[center]Fekete vitorlák 04évad_5. rész ismertetője:



Eleanor és Flint megállapodást kötnek, amikor Rogers kormányzó megpróbálja belépni a Nassau kikötőbe. Madi és Silver azzal küzdenek, hogy mit jelent az Eleanor és Flint közötti megállapodás Nassau jövője szempontjából.





Fekete vitorlák 04évad_6. rész ismertetője:



Egy tucat spanyol hajó jelent meg a horizonton a Nassau-kikötő felé tartva. Néhány kalóz menekül a Walruson. Ezüst megpróbálja meggyőzni Julius rabszolgavezetőt, hogy egyesítse erőit és harcoljon együtt a spanyolokkal. Flint, Madi és Eleanor menekülnek Nassau-n kívül, amikor a spanyol csapatok betörnek.





Fekete vitorlák 04évad_7. rész ismertetője:



A New Providence egészéből szabadult rabszolgák gyűlnek össze a marónok rejtett falujában, amikor megtervezik, hogyan fogják átvenni Nassaut. Hudson asszony tájékoztatja Rogers kormányzót, hogy Eleanor halála előtt terhes volt. Jack és a legénység Philadelphiába indul, hogy Eleanor nagyapja segítségét kényszerítsék, aki nem reagál a híreikre a várt módon. Billy megpróbálja Rogers-t feloszlatni Flintre és Silverre annak érdekében, hogy kiutasítsa a kalózokat. Rogers beszélget Madival, aki nyilvánvalóan nem halott meg.



[/center]

[center]Fekete vitorlák 04évad_8. rész ismertetője:



Jack és Max felkészülnek arra, hogy távozzanak Philadelphiából, és visszatérjenek Nassau-ba. Jack fontolóra veszi a költséges terv megvalósítását, amely csak úgy gondolja, hogy Nassau ismét gazdaságossá válik.





Fekete vitorlák 04évad_9. rész ismertetője:



Flint és Silver legénysége Roger hajóját követi a Skeleton Islandre. A Csontváz-szigeten Flint és Dooley elindultak a kincs elrejtésére, míg Silver 6 embert küldött utánuk.





Fekete vitorlák 04évad_10. rész ismertetője:



Jack és legénysége a Skeleton Islandre érkezik, és megkísérel megmenteni a túlélőket Flint és Silver legénységének Rogers általi csapda után. Rogers és az Eurydice mögött vitorláznak, hogy ismét bekapcsolják őket egy utolsó csatába. Az Eurydice lefoglalásra került, és Flint és Silver visszamennek a Skeleton-szigetre, hogy kinyerjék a kincset. Jack visszatér Philadelphiába, hogy beszéljen Marion Guthrie-vel a Woodes Rogers adósságainak felvásárlásáról. Flint úgy dönt, hogy Savannahba megy. A rend, legalább a felszínen, Nassauban helyreállt.





Halott linkjeimet nem javotom!
 
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » Fekete vitorlák (Black Sails) 1.-2.-3.évad TVrip.2014-2017 (Szines,amerikai-dél-afrikai kalandfilmsorozat, epizódonként)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2024
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben



jajo1953 (376), harcsa59 (2624), lilligruber (3047), tyll (3315), mi (3579), tgz56 (4511), Keltamedve (4640), Rafi87 (4706), SSaaNNyyII1 (6212), Gyöngyös (6492), viktorksa (6982), potyka (7372), ang747 (7541), Vaduzia (9069), aboa (9472), alaron (12411), gabi141414 (15592), Lorena (18065), bluhekk (21174), rozika (22791), Zotyi0991 (23409), István7196 (23710), lacylla (24915), KidobóLaci (25384), thothlaszlo (26405), vizesim (30095), consumens68 (30631), gymcs912 (30670), salfayistvan (34544), torokszultan040 (35797), szomigy (36115), gosit73 (36353), Gábor4646 (36529), ferikk (37067), laszlo8215 (37117), kovarikaroly62 (37222), ronfunches (37256), gabi19730727 (37397), koponya1974 (37408), akosszabo814 (37436), szirooo (37437), cammonrail (37438)