Polgármester - Csuja Imre Erika - Lovas Rozi Gyuri - Lengyel Tamás Laci - Bánki Gergely Pap - Schmied Zoltán Állatorvos - Reviczky Gábor Stoki - Szabó Győző Teca - Bata Éva Kati - Udvaros Dorottya Baki - Kerekes József Szifon - Debreczeny Csaba Matyi - Molnár Áron Dorka - Ripli Zsuzsa Piroska - Zsurzs Kati Tóni - Almási Sándor
A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel olyan keretbe helyezi a sorozatot, mely garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.
Fájlnév: A mi kis falunk 4. évad 1. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 2. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 3. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 4. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 5. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 6. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 7. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 8. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 9. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 10. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 11. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 12. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 13. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 14. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 15. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 16. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 17. rész.mkv A mi kis falunk 4. évad 18. rész.mkv
Fájl mérete: kb. 450-500 MB/rész
[Film] Érvényes: Igen [MKV] Időtartam: kb. 40-45 perc/rész Film teljes: Igen, részenként
Nagyon szívesen! Sajnos időközben az RTL módosított. Az utolsó háromnál már egyik letöltő sem működött. Elég gondot okozott, hogy a három részt fel tudjam tölteni. Eredetileg lemaradtak volna, de tv-sen végül sikerült felrakni. Az RTL-ről azóta már nem töltök le WEBRip semmit. Az új részek persze megvannak, még avi-ban is, de már nem töltöm fel, mivel nem WEB-esek. A sorozatok feltöltését befejeztem. Amelyek nekem nem kellenek, le is töröltem. Már csak pár száz rész maradt. Bocs, hogy nem írtam oda, hogy az utolsó három rész nem WEB-es.
Üdv, Macsi
Az üzenetet módosította: Macsi - Szombat, 2020-11-21, 09:24