Az én kis családom (Bizim Hikaye – Our Story) címmel érkező új török sorozat cselekménye szerint Filiz (Hazal Kaya, a Feriha címszereplője) egyedül látja el a háztartást és neveli öt kisebb testvérét és támogatja alkoholista apját, aki minden pénzüket elissza. Bár minden hozzá hasonló fiatal lány azon van, hogy férjet fogjon, neki egy percnyi szabad ideje sincs arra, hogy szerelmes legyen.
A gazdag Barisért (Burak Deniz) a város minden nője odáig van, ő azonban fülig beleszeret a gazdag ficsúrokat egyáltalán nem kedvelő Filizbe. Baris mindent megtesz, hogy meghódítsa Filiz szívét: szegénynek állítja be magát, aki csak beosztottja egy gazdag üzletembernek.Az édes-bús családi történettel a szívhez szóló, kalandos és mulatságos török sorozatokat kedvelőknek szeretne kedvezni az RTL Klub.
Az 1. évad 1. rész feltöltve! Ez egy ma indult török sorozat, sok részes és több évados. A sorozat töltését csak akkor folytatom, ha kellő számú letöltő tart igényt rá!
HALOTT LINKES FELTÖLTÉSEIM TÖRÖLHETŐK!
Az üzenetet módosította: hsandorhegeds4 - Hétfő, 2019-11-11, 18:49
Az 1. évad 2. rész feltöltve! Lehet, hogy egy nap kevés volt, ezért a heti epizódokat annak ellenére le és feltöltöm, hogy nyolc Fórumról összesen 10 fő töltötte le, ha így marad, sajnos nem tudom tovább tölteni.
Az üzenetet módosította: hsandorhegeds4 - Kedd, 2019-11-12, 18:50
Az 1. évad 24 - 25. rész feltöltve! Kedves Letöltők! Tájékoztatlak Benneteket, hogy néhány nap múlva, a saját Fórumom kivételével, minden feltöltésem minden más Fórumon megszüntetem. Aki szeretné a továbbiakban is feltöltéseim letöltését, az a saját Fórumomon teheti meg. A Fórumom elérési címét, PM kérésre megküldöm! Üdvözlettel:Sndr
Az üzenetet módosította: hsandorhegeds4 - Péntek, 2019-12-13, 17:40
Az 1. évad 29 - 30. rész feltöltve! Legközelebb január 2. - án folytatódik ez a sorozat, ezen a Fórumon nem. Fentebb már írtam rollal Egészségi okok miatt, január 1 - től már csak a saját Fórumomon töltök fel és javítok! Aki letöltötte, annak köszönöm szépen. Kellemes Karácsonyt és B.U.É.K. Mindenkinek! Baráti üdvözlettel: Sndr