Egy óra múlva itt vagyok 1971 1. évad DVDRip x264 HUN MKV (12) Prémium link!
fekete-fehér, magyar, kaland, vígjáték, dráma, háborús tévéfilmsorozat 70 perc
RENDEZŐ: Wiedermann Károly FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Pintér József Zene: Hidas Frigyes Dramaturg: Deme Gábor
Láng Vince: Harsányi Gábor Késmárky Félixné: Gobbi Hilda Késmárky Ödön: Őze Lajos Forray Dániel tábornok: Ajtay Andor Valkó Antal: Bessenyei Ferenc Gróf Podweisz Elek: Márkus László Forray Alíz: Csomós Mari Zotovics: Greguss Zoltán Jenő úr: Csákányi László Spiller: Gyenge Árpád Valkó Vera/Láng Vincéné: Venczel Vera Brenner felügyelő: Kállai Ferenc Mackó: Madaras József Schultzer őrnagy: Nagy Attila Lehner Mitics: Dégi István Mészáros Ferenc: Szigeti András Özvegy Padosné: Orsolya Erzsi
Az Egy óra múlva itt vagyok… 1971 és 1974 között készült 14 részes, fekete-fehér magyar kalandfilmsorozat. A sorozat Magyarországot mutatja be a második világháború idején Láng Vince, (a kisember) szemével, szatirikus hangvétellel. A sorozatban újdonság, hogy nem csak jó (kommunista) és rossz (náci) szereplői vannak, hanem megjelennek benne az egészet csak túlélni akaró outsiderek. Láng Vince is ilyen „kívülálló”, akit képzett barátai, illetve a történelem formál öntudatos kommunistává, de akkor is megmarad annak a kisembernek, aki volt. Az „Egy óra múlva itt vagyok” ígéret minden részben elhangzik, azonban a „történelem” mindig közbelép.
Epizódok címei:
Egyenruha kötelező A feketefuvar A hajsza Az esküvő A merénylet A temetés A találkozás A küldetés Az ünnepség Megfordult a szél A Mephisto akció A kelepce Szökevények A hazatérés