Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS




  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » Brown atya (Father Brown) 2017 6. évad TVRip XviD Hun (12) (színes, magyarul beszélő, angol krimisorozat, 52 perc)
Brown atya (Father Brown) 2017 6. évad TVRip XviD Hun (12)
vizipok3180Dátum: Szerda, 2018-10-31, 01:25 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 858
Állapot: Offline
.
Brown atya (Father Brown) 2017 6. évad TVRip XviD Hun (12)



színes, magyarul beszélő, angol krimisorozat, 52 perc



rendező: Ian Barber Matt Carter Paul Gibson Dominic Keavey John Greening David Beauchamp
író: Gilbert Keith Chesterton
forgatókönyvíró: Rachel Flowerday Tahsin Guner Lol Fletcher Jude Tindall Kit Lambert Dan Muirden
zeneszerző: Debbie Wiseman
operatőr: Stuart Biddlecombe Al Beech Chris Preston Chris Watts Mark Southall
producer: Ceri Meyrick
vágó: Ian Collins Neil Roberts James Cole Simon Prentice Mike Mulliner James Hey Stephen Killick Louise Pearson


Brown atya: Mark Williams
Mrs. McCarthy: Sorcha Cusack
Lady Felicia: Nancy Carroll
Sid Carter: Alex Price
Sullivan nyomozó: Tom Chambers
Valentine felügyelő: Hugo Speer
Anne-Marie Adams: Josephine Butler
Susie Jasinski: Katarzyna Koleczek
Simeon Barnes: Barry Sloane
Norman Bohun: Sam Hoare
Kalon: Michael Maloney
Lady Margaret Galloway: Stella Gonet
Lucia Galloway: Flora Spencer-Longhurst
Clarence Clifton kapitány: Mark Dexter
Edwin Bloom: John Lightbody
Clive Trueman: Adrian Scarborough
Mallory felügyelő: Jack Deam
Rose Kane: Katie Griffiths
Henry Lee: Rob Jarvis
Annabelle Marcel: Oona Kirsch


A festői angol táj, a vidéki kúriák titkos kertjei olykor sötét bűnügyek helyszínei - ahogy Agatha Christie regényeiben, úgy G. K. Chesterton novelláiban is, akinek visszatérő hőse, Brown atya tíz vadonatúj történetben lép elénk. Brown atya szerény megjelenésű, de annál élesebb elméjű katolikus pap, aki minden epizódban egy-egy újabb bűnügyet old meg sajátos módszereit követve.

A Harry Potter-filmekből Arthur Weasleyként ismert Mark Williams alakítja a szerény megjelenésű, de annál élesebb elméjű katolikus papot, aki sok-sok év gyóntatói tapasztalatából páratlan képességre tett szert, hogy tetten érje az emberi szívet megrontó gonoszt. Brown atya minden epizódban egy-egy újabb bűnügyet old meg sajátos módszereit követve, és lépten-nyomon magára haragítva az ügyekben illetékes Valentine felügyelőt (Hugo Speer - A muskétások), aki hajlamos a kézenfekvő megoldásokat keresni, míg a derék tisztelendő képes a látszat mögé látni. Brown atya humorral és őszinte együttérzéssel keresi a bűnösöket, akikkel kapcsolatban a legfőbb célja nem a lebuktatásuk, hanem a jó útra térítésük.









General: Brown.atya.S06-E01.avi
Format: AVI at 1 796 kb/s
Length: 565 MiB for 43 perc 59 mp 64emp
Video #0: xvid at 1 592 kb/s
Aspect: 856 x 480 (1.782) at 25.000 fps
Audio #0: MPEG Audio at 192 kb/s
Infos: 2 csatorna, 48,0 kHz






S06E01 rész: Az igazság fája

Brown atya Mrs. McCarthy és Bunty társaságában épp a karácsonyi előkészületekkel van elfoglalva, amikor az ajtóban feltűnik egy régi barát, Sid kezében a Lady Felicia által küldött ajándékokkal. A hölgyek épp a helyi amatőr színtársulat ünnepi Hamupipőke előadására jelentkeznek, ám a meghallgatás végére Sid és Brown atya is szerepet kapnak, ha nem is túl megtisztelőt. Eközben a közeli erdőben talált, eltemetett holttest azonosításakor kiderül, hogy egy ifjú hölgy maradványairól van szó, aki maga is játszott az amatőr színtársulatban és hét évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt. Hamarosan Mallory felügyelő is szerepet kap a darabban, így Brown atyával együtt a lehető legjobb helyen vannak, hogy fényt derítsenek egy régi gyilkossági ügyre, melynek elkövetője talán még mindig a színfalak mögött rejtőzik.




S06E02 rész: A csóka bosszúja

A férje meggyilkolásáért elítélt Katherine Corvent a kivégzése napján egy váratlan fejlemény következtében felmentik és szabadon bocsájtják.
Katherine nyíltan kifejezi neheztelését Brown atya iránt, aki tanúskodott ellene a bíróságon, majd egy apácazárdába jelentkezik, hogy új életet kezdjen. Brown atya újabb aljas húzásra gyanakszik az agyafúrt nő részéről, akinek sikerült egy oktondi újságírónőt is a pap ellen hangolnia. Az atya elhatározza, hogy a Katherine mellett szolgálatot teljesítő börtönőrnővel beszél először, ám amikor felkeresi, az asszony már halott.




S06E03 rész: A Kemblefordi Sárkány

Ben Webb, a kemblefordi állomásfőnök éppen a vasúttársaság ellenőrét, Deepak Chatterjeet vezeti körbe az épületben, amikor az éppen befutó vonattal megérkezik a Mrs. McCarthy által oly türelmetlenül várt, új takarítónő, Pandora. Mr. Chatterjee az állomás és a szárnyvonal bezárásáról szóló döntést a községi gyűlésen is bejelenti, amit a helyiek ugyanolyan felháborodással fogadnak, mint a vonatok pótlását biztosító busztársaság tulajdonosának bemutatkozását. A vasút megmentéséért jótékonysági vásárt rendeznek az állomás területén, az eseményt azonban Ben Webb feltűnése zavarja meg - egy utazóládába gyömöszölve, bezúzott koponyával...




S06E04 rész: A halál angyala

Mrs. McCarthy meglátogatja az idősek otthonában barátnőjét, Fredát, akit oly rettenetes fájdalmak gyötörnek, hogy néha már a halált kívánja. A plébánia segítő személyzetének új tagja Caitlin, egy fiatal lány, akit nemrég eltanácsoltak a zárdából, ahol növendékeskedett - ő is jelen van, amikor Mrs. McCarthy magával viszi Brown atyát, hogy vigaszt nyújtson Fredának. Másnap az asszony haláláról érkezik hír, a halottas ágy mellett pedig egy hófehér tollat találnak. Mallory felügyelő nem lát okot idegenkezűség feltételezésére, Brown atya számára azonban gyanúsak a körülmények, leginkább egy szag, amely régi, rossz emlékeket ébreszt...




S06E05 rész: Az ellenség arca

Lady Felicia hazatér Rodéziából, hogy közölje férjével, hogy elhagyja őt szerelmese, Benedict Lewis miatt. Mielőtt azonban Londonba érhetne, megállítja őt Daniel Whittaker a kémelhárítástól, aki azt állítja, Benedict szovjet kém és a védelmi minisztériumból lopott államtitkokat készül egy filmtekercsen külföldre juttatni. Lady Feliciának nincs más választása, bele kell egyeznie, hogy a férfi közelgő jótékonysági rendezvényén megszerzi a filmtekercset és kicseréli egy hamis információkat tartalmazó másikra. Az esélyre hívatlanul megérkezik Brown atya is Mrs. McCarthy és Bunty társaságában, aggódva őlédiségéért. Amikor azonban lövés dörren, a rendőrség és a kémelhárítás is Lady Feliciát gyanúsítja a gyilkosság elkövetésével.




S06E06 rész: Az ördög álruhában

Mallory felügyelő belép a helyi gyeptekeklubba annak érdekében, hogy amikor újra megpályázza a felügyelői posztot, aktívabbnak tűnjék közösségi szerepvállalása. Valójában azonban igyekszik a semmittevésnek hódolni, egészen addig, amíg egy holttestre nem találnak a sportpálya területén. Az áldozat egy rendőrfelügyelő, az egyik klubtag öccse, aki korábban részt vett a náci háborús bűnösök utáni hajszában. Mivel Mallory az ügyben tanú, sőt rossz esetben gyanúsított is lehet, a főkapitányságról egy új nyomozót küldenek az eset kivizsgálására. Mallory elhatározza, hogy ő buktatja le előbb a gyilkost, és ennek érdekében még Brown atya segítségét sem átallja kérni.




S06E07 rész: A halál tánca

Oliver megzavarja Alexander és Lucy gyakorlását a táncteremben, majd felajánlja a fiatalembernek, hogy ha megnyeri a táncversenyt, elárulja neki, ki miatt veszítette el a látását. Brown atya, Mrs. McCarthy és Bunty látogatóként érkeznek Lady Rose házába, amely otthont ad a táncversenynek. Buntynak első pillantásra megtetszik a vak fiú, és táncra kéri. Oliver táncpartnere, Merryn eközben felfigyel Lucy új nyakláncára, amelynek láttán Oliver egyenesen dühbe gurul. Lucyt nem sokkal később holtan találják, meggyilkolásával pedig Olivert gyanúsítják. Alexander viszont azt állítja, valaki másnak a jellegzetes lépteit hallotta a gyilkosság idején kijönni Lucy szobájából.




S06E08 rész: Mastigatus macskája

Sefton Scott, a kamblefordi bentlakásos fiúgimnázium igazgatója az éves krikettbajnokság ünnepélyes megnyitóján sem tudja félretenni ellenérzéseit a szomszédos leányiskolával kapcsolatban. Unokája, Daniel Gates, bár nagy sporttehetségnek tartják, gyalázatosan gyengén szerepel a játékban, miközben Mrs. McCarthy szokásához híven megnyeri a tojásfutóversenyt. A gimnázium igazgatóhelyettese titkos légyottra készül a lányiskolabeli kolléganőjével, ám a fűtőházban szörnyű felfedezés várja őket: egy diáklány vérbe fagyva. Brown atyának az iskola múltjába vezető titkok egész szövevényét kell kibogoznia, hogy tisztázza az ártatlanokat és leleplezze a bűnöst.




S06E09 rész: A pázsit csillaga

Az Amerikából áttelepült Raylan Reeve éppen új golfpályájával büszkélkedik Brown atyának, amikor egy baljós feliratot találnak a makulátlan gyepbe égetve: "Menj haza vagy véged!" A golf iránt rajongó Mallory felügyelő a törvény teljes szigorával tart házkutatást Reeve haragosánál, egy helyi asszonynál, de nem talál terhelő bizonyítékot. Másnap a jótékonysági golfversenyen Bunty álruhában mérkőzik meg Reeve unokájával, Morganával. Amikor Bunty labdája után a nádasban kezd keresgélni, a sűrűben egy holttestre bukkan.




S06E10 rész: Hercule Flambeau két halála

Amikor Brown atya az újságból értesül Hercule Flambeau olaszországi haláláról, első dolga, hogy újraolvassa a mestertolvajtól nemrég érkezett levelet, amely mellett egy kulcs is volt a borítékban. Brown atya gyanúját az kelti fel, hogy éppen ekkor érkezik vándorkiállításra Gloucesterbe az a történelmi korona, amelynek egy alkatrészét a legenda szerint a Krisztus keresztrefeszítésénél használt egyik szögből kovácsolták. Az atyát felkeresi egy ifjú hölgy, aki Flambeau örvegyeként mutatkozik be, nem sokkal később pedig a plébániát feldúlva találják, a kulcsnak pedig hűlt helyét. Brown atya azonnal értesíti a korona őrzésével megbízott anglikán püspököt, hogy Flambeau él és meg akarja szerezni a becses relikviát, azonban senki sem hisz neki...







 
spiccDátum: Vasárnap, 2021-12-19, 10:14 | Üzenet # 2
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 654
Állapot: Offline
Köszi!
 
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » Brown atya (Father Brown) 2017 6. évad TVRip XviD Hun (12) (színes, magyarul beszélő, angol krimisorozat, 52 perc)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2024
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben



jajo1953 (376), chees01 (2334), Kuvasz (2687), orsu (5212), frici (3195), grabacs (7336), fercsakszabi (3338), zpl (3489), fanfan (3677), szekelyjoe (4476), tgz56 (4511), SZIGO (4929), lumex (5083), buckoka3778 (6131), dominooo (7254), ang747 (7541), erik64 (7823), toncsi64 (12556), marcia9708 (12800), Peti2895 (13574), tgtaki (14748), Gvenda (15147), cstimcsike (16899), kellyatti (19119), bluhekk (21174), kal (22532), jock7508 (23299), lacylla (24915), csomoradamtibor (27654), jaro321 (28369), szabolcscsincsak (28628), tcsabesz72 (29263), asoka088 (29866), tarjacs (30096), csizmás (31768), remenyi24 (31803), hzs730501 (32026), jancsi9656651 (32920), engie (33579), mris99 (34675), partos70b (35194), tramdani1981 (35548), laszlo_leblanc (35771), gosit73 (36353), gebrielgeb2 (36400), imola0 (36959), pm5yzk93z (37252), lillakbertalan (37342)