Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » Egy nagy család (Una grande famiglia) 2012 TVRip x264 Hun mk (színes, szinkronizált, olasz, 6 részes, mini drámasorozat 10)
Egy nagy család (Una grande famiglia) 2012 TVRip x264 Hun mk
vizipok3180Dátum: Hétfő, 2018-07-30, 03:47 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 433
Állapot: Offline
.
Egy nagy család (Una grande famiglia) 2012 TVRip x264 Hun mkvszínes, szinkronizált, olasz, 6 részes, mini drámasorozat 105 percVÁGÓ: Patrizia Ceresani, Emanuele Foglietti
OPERATŐR: Saverio Guarna
ZENESZERZŐ: Piernicola Di Muro
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Ludovico Bessegato, Stefano Bises, Ivan Cotroneo, Monica Rametta
RENDEZŐ: Riccardo Milani, Riccardo Donna


Eleonora: Stefania Sandrelli
Sergio Rengoni: Gianni Cavina
Laura Rengoni: Sonia Bergamasco
Edoardo Rengoni: Alessandro Gassman
Valentina Rengoni: Rosabell Laurenti Sellers
Raoul Rengoni: Giorgio Marchesi
Nicoletta Rengoni: Sarah Felberbaum
Martina: Valentina Cervi
Roberto: Giulio Base


Az észak-olasz cégtulajdonos Rengoni család sorsát követhetjük nyomon a sorozatban. A jelenben játszódó történet romantikus komédiát, misztikumot és drámát is tartalmaz, emellett pedig számos fontos kérdést feltesz: mi is a család? Milyen szabályokon és hagyományokon alapszik? Eleonora és Ernesto egy boldog pár, akiknek 5 gyermekük és 3 unokájuk van.

General: Egy.nagy.csalad-01.mkv
Format: Matroska at 1 784 kb/s
Length: 1,30 GiB for 1 óra 44 perc 5 mp 181emp
Kódoló könyvtár: x264 core 148
Video #0: AVC 1 600 kb/s
Aspect: 856 x 480 (1.778) at 25.000 fps
Audio #0: AAC 192 kb/s
Infos: 2 csatorna, 48,0 kHz


1. rész:

Ernesto 65. születésnapját ünneplik, és egyedül Edoardo, a családi vállalkozást évek óta vezető elsőszülött fiú hiányzik. Megcsörren a telefon, és borzalmas híreket kap a család: a hidroplán, amelyen Edoardo utazott, balesetett szenvedett, és Edoardo minden nyom nélkül titokzatosan eltűnt.
2. rész:

Kiderül, hogy Edoardo súlyos összeget sikkasztott, ami miatt csődbe került a család és a Rengoni cég. A szülők és Chiara nyomok után kutatnak a holmija között, de a felesége csak a szeretője levelét találja meg, Claudia aláírással. Chiara összeomlik, hisz a férje is megcsalta, miközben ő nem vállalta fel a Raoullal való kapcsolatát. Ernesto úgy dönt, hogy számos ingatlant el kell adni, hogy felszámolják az adósságot. Laurát miután elbocsájtják, elfogadja Matteo Bisogni kínálatát a kórházban. Nicolót néhány társa majdnem megerőszakolja, és az anyjával való beszélgetése sem sikerül. A fiú bosszút áll a támadóin. Amikor Clare megmondja a gyerekeknek, hogy Inverigóba kell költözniük, Valentina nagyon dühös lesz. Nicoletta vonzódik Ruggeróhoz, de Vittoriótól sem tud elszakadni. A költözés miatt nagyon szomorú Valentina, Tinót pedig ismeretlen számról többször is felhívják, de senki nem szól bele. A fiú azt állítja, hogy az apja lehetett és ő biztos benne, hogy visszatér. Raoul elviszi Salvót az anyjához, aki még mindig drogfüggő. Serafina, a cég titkárnője is tud valamit Edoardo ügyeiről. Stefano rájön, hogy meghalt barátja rendszeresen pénzt kapott Edótól. Ernesto fel akarja töretni fia computerét és unokája telefonját is lehallgatja.
3. rész:

Tino biztos benne, hogy az apja él és Ernesto kezdi elhinni az unokájának, mert ő is kap névtelen telefonhívásokat. Nicolót felfüggesztik az iskolában történtek miatt. Laura nehezen viseli fia másságát, a fiú pedig nem akar visszamenni az iskolájába, mert a sértett srác megfenyegette. Stefano felkeresi Giancarlo szüleit, hogy tisztázza saját és családja szerepét a fiuk halálában. Chiara mindent megtesz, hogy beilleszkedjen anyósa családjába, még vacsorát is főz, de a kísérlet balul sül el. Bosszúból meghívja fia osztálytársainak anyukáit, hogy anyósa szeme láttára árusítja ki a luxus holmijait. Valentina nagymenő osztálytársnőinek akar megfelelni, nem a félénk Pierluiginak. Tino egyik nap eltűnik az iskolából, senki nem találja meg, kénytelenek a rendőrséget riasztani, a titkos hívások miatt is. Valentina nagymenő osztálytársnőinek akar megfelelni, nem a félénk Pierluiginak. Chiara úgy érzi, összecsapnak feje fölött a hullámok, de Raoul mindvégig mellette áll.
4. rész:

Stefano lemond a családi cégben lévő posztjáról, miután megtudja, hogy ő a felelős a barátja haláláért. Ernesto interjút ad egy újságnak, amiben megjelenik, hogy Edoardo talán él. A cikk megosztja a családot, de később megkapják a hírt, hogy megtalálták a holttestet. A szülők bemennek azonosítani, de az apja DNS vizsgálatot kér és Tino sem adja fel a várakozást. Chiara megkéri apósát, hogy vegye fel a céghez, aminek Eleonora nem örül. Nicoló bejelenti, hogy a nagyszülőknél marad, mivel Laura nem engedte neki, hogy másik iskolába menjen. Raoul elviszi Salvót az anyjához, de képtelen bedrogozva fogadnia a fiát. Valentina elmegy sznob barátai bulijára, ám egy erőszakoskodó fiú elől elmenekül és Pierluigit kéri meg, hogy vigye haza. Nicoletta egy görbe este után belebonyolódik a Ruggieróval való kapcsolatba. Laura férje beadja a válópert, de ő nem akarja elfogadni.
5. rész:

Chiara a Rengoni cégnél olyan újítási javaslatot tesz, ami mindenkinél sikert arat. Raoul kapcsolata Chiarával egyre szenvedélyesebb, ám Martina rájön, hogy a férjének szeretője van. Közben mivel Salvo anyja nem tud lejönni a drogról, a házaspár úgy érzi, a fiút adoptálniuk kell. Valentina egyre jobban eltávolodik az barátnőitől és több időt tölt Pierluigival, de valahogy balul sülnek el a dolgai. Ernestónak nevetséges összeget ajánlanak fel a házért, Leonora pedig festményeket kényszerül eladni anyagi helyzetük javítása érdekében. Nicolettához beállít a tanár, hogy hozzá akar költözni, de a lány visszautasítja és bevallja, hogy Ruggeróval viszonya van. Stefano autótesztelés közben is folyton a barátjával történt balesetre gondol és őrültséget csinál. Ernesto rákényszerül, hogy 30 embert elküldjön a cégtől. Nicolo egyre nehezebben titkolja vonzalmát a gyárban dolgozó Davide iránt, aki a távozók listájára írja fel magát. Laura szemtanúja fia másságának, ami elég nagy sokk számára. Eleonora folyton úgy érzi valaki figyeli őket a parkból. Tino este egy kisautóval játszik, amit Ernesto még Eduardónak vett és azt hiszi ugyanaz, de mikor megnézi, az a helyén van. Mit jelent ez az egybeesés, talán mégis él a fia?
6. rész:

Laura képtelen szembenézni fia nyílt homoszexualitásával, ezért Nicoló a nagyanyjához költözik. Laura kiönti a lelkét Matteónak, akiről azt hiszi, hogy viszonyt kezdhetnek, de a férfi csak barátként gondol rá. Nicoletta végre boldog Ruggeróval, így Stefano segítségével végleg szakít Vittorióval. De a házasságot még nem gondolja komolyan. Martina megtalál egy hotel számláját Raoul zsebében és rájön, hogy a férfinak szeretője van. Chiara megrémül, mikor kiderül, hogy gyermeket vár Raoultól. De nem árulja el a férfinak, mert ő Martina mellett akar maradni, főként Salvo miatt. Chiara vissza akar térni Milánóba a gyerekekkel együtt, de Raoul és Ernesto nem engedik. Ernesto kényszerlépésre szánja el magát, el kell adnia a vállalatot, miután sorra visszamondják a megrendeléseket. Serafina az iroda gépéről titokban hatalmas összeget utal át a cégnek, Ernesto visszakapta a fia által elvett pénz. A család ünnepel, de vajon ki áll a nem várt események mögött?


 
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » Egy nagy család (Una grande famiglia) 2012 TVRip x264 Hun mk (színes, szinkronizált, olasz, 6 részes, mini drámasorozat 10)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2018
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerbenlacylla (24915)