Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS




  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » Egy nagy család (Una grande famiglia) 2012 TVRip x264 Hun mk (színes, szinkronizált, olasz, 6 részes, mini drámasorozat 10)
Egy nagy család (Una grande famiglia) 2012 TVRip x264 Hun mk
vizipok3180Dátum: Hétfő, 2018-07-30, 03:47 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 858
Állapot: Offline
.
Egy nagy család (Una grande famiglia) 2012 TVRip x264 Hun mkv



színes, szinkronizált, olasz, 6 részes, mini drámasorozat 105 perc



VÁGÓ: Patrizia Ceresani, Emanuele Foglietti
OPERATŐR: Saverio Guarna
ZENESZERZŐ: Piernicola Di Muro
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Ludovico Bessegato, Stefano Bises, Ivan Cotroneo, Monica Rametta
RENDEZŐ: Riccardo Milani, Riccardo Donna


Eleonora: Stefania Sandrelli
Sergio Rengoni: Gianni Cavina
Laura Rengoni: Sonia Bergamasco
Edoardo Rengoni: Alessandro Gassman
Valentina Rengoni: Rosabell Laurenti Sellers
Raoul Rengoni: Giorgio Marchesi
Nicoletta Rengoni: Sarah Felberbaum
Martina: Valentina Cervi
Roberto: Giulio Base


Az észak-olasz cégtulajdonos Rengoni család sorsát követhetjük nyomon a sorozatban. A jelenben játszódó történet romantikus komédiát, misztikumot és drámát is tartalmaz, emellett pedig számos fontos kérdést feltesz: mi is a család? Milyen szabályokon és hagyományokon alapszik? Eleonora és Ernesto egy boldog pár, akiknek 5 gyermekük és 3 unokájuk van.













General: Egy.nagy.csalad-01.mkv
Format: Matroska at 1 784 kb/s
Length: 1,30 GiB for 1 óra 44 perc 5 mp 181emp
Kódoló könyvtár: x264 core 148
Video #0: AVC 1 600 kb/s
Aspect: 856 x 480 (1.778) at 25.000 fps
Audio #0: AAC 192 kb/s
Infos: 2 csatorna, 48,0 kHz






1. rész:

Ernesto 65. születésnapját ünneplik, és egyedül Edoardo, a családi vállalkozást évek óta vezető elsőszülött fiú hiányzik. Megcsörren a telefon, és borzalmas híreket kap a család: a hidroplán, amelyen Edoardo utazott, balesetett szenvedett, és Edoardo minden nyom nélkül titokzatosan eltűnt.




2. rész:

Kiderül, hogy Edoardo súlyos összeget sikkasztott, ami miatt csődbe került a család és a Rengoni cég. A szülők és Chiara nyomok után kutatnak a holmija között, de a felesége csak a szeretője levelét találja meg, Claudia aláírással. Chiara összeomlik, hisz a férje is megcsalta, miközben ő nem vállalta fel a Raoullal való kapcsolatát. Ernesto úgy dönt, hogy számos ingatlant el kell adni, hogy felszámolják az adósságot. Laurát miután elbocsájtják, elfogadja Matteo Bisogni kínálatát a kórházban. Nicolót néhány társa majdnem megerőszakolja, és az anyjával való beszélgetése sem sikerül. A fiú bosszút áll a támadóin. Amikor Clare megmondja a gyerekeknek, hogy Inverigóba kell költözniük, Valentina nagyon dühös lesz. Nicoletta vonzódik Ruggeróhoz, de Vittoriótól sem tud elszakadni. A költözés miatt nagyon szomorú Valentina, Tinót pedig ismeretlen számról többször is felhívják, de senki nem szól bele. A fiú azt állítja, hogy az apja lehetett és ő biztos benne, hogy visszatér. Raoul elviszi Salvót az anyjához, aki még mindig drogfüggő. Serafina, a cég titkárnője is tud valamit Edoardo ügyeiről. Stefano rájön, hogy meghalt barátja rendszeresen pénzt kapott Edótól. Ernesto fel akarja töretni fia computerét és unokája telefonját is lehallgatja.




3. rész:

Tino biztos benne, hogy az apja él és Ernesto kezdi elhinni az unokájának, mert ő is kap névtelen telefonhívásokat. Nicolót felfüggesztik az iskolában történtek miatt. Laura nehezen viseli fia másságát, a fiú pedig nem akar visszamenni az iskolájába, mert a sértett srác megfenyegette. Stefano felkeresi Giancarlo szüleit, hogy tisztázza saját és családja szerepét a fiuk halálában. Chiara mindent megtesz, hogy beilleszkedjen anyósa családjába, még vacsorát is főz, de a kísérlet balul sül el. Bosszúból meghívja fia osztálytársainak anyukáit, hogy anyósa szeme láttára árusítja ki a luxus holmijait. Valentina nagymenő osztálytársnőinek akar megfelelni, nem a félénk Pierluiginak. Tino egyik nap eltűnik az iskolából, senki nem találja meg, kénytelenek a rendőrséget riasztani, a titkos hívások miatt is. Valentina nagymenő osztálytársnőinek akar megfelelni, nem a félénk Pierluiginak. Chiara úgy érzi, összecsapnak feje fölött a hullámok, de Raoul mindvégig mellette áll.




4. rész:

Stefano lemond a családi cégben lévő posztjáról, miután megtudja, hogy ő a felelős a barátja haláláért. Ernesto interjút ad egy újságnak, amiben megjelenik, hogy Edoardo talán él. A cikk megosztja a családot, de később megkapják a hírt, hogy megtalálták a holttestet. A szülők bemennek azonosítani, de az apja DNS vizsgálatot kér és Tino sem adja fel a várakozást. Chiara megkéri apósát, hogy vegye fel a céghez, aminek Eleonora nem örül. Nicoló bejelenti, hogy a nagyszülőknél marad, mivel Laura nem engedte neki, hogy másik iskolába menjen. Raoul elviszi Salvót az anyjához, de képtelen bedrogozva fogadnia a fiát. Valentina elmegy sznob barátai bulijára, ám egy erőszakoskodó fiú elől elmenekül és Pierluigit kéri meg, hogy vigye haza. Nicoletta egy görbe este után belebonyolódik a Ruggieróval való kapcsolatba. Laura férje beadja a válópert, de ő nem akarja elfogadni.




5. rész:

Chiara a Rengoni cégnél olyan újítási javaslatot tesz, ami mindenkinél sikert arat. Raoul kapcsolata Chiarával egyre szenvedélyesebb, ám Martina rájön, hogy a férjének szeretője van. Közben mivel Salvo anyja nem tud lejönni a drogról, a házaspár úgy érzi, a fiút adoptálniuk kell. Valentina egyre jobban eltávolodik az barátnőitől és több időt tölt Pierluigival, de valahogy balul sülnek el a dolgai. Ernestónak nevetséges összeget ajánlanak fel a házért, Leonora pedig festményeket kényszerül eladni anyagi helyzetük javítása érdekében. Nicolettához beállít a tanár, hogy hozzá akar költözni, de a lány visszautasítja és bevallja, hogy Ruggeróval viszonya van. Stefano autótesztelés közben is folyton a barátjával történt balesetre gondol és őrültséget csinál. Ernesto rákényszerül, hogy 30 embert elküldjön a cégtől. Nicolo egyre nehezebben titkolja vonzalmát a gyárban dolgozó Davide iránt, aki a távozók listájára írja fel magát. Laura szemtanúja fia másságának, ami elég nagy sokk számára. Eleonora folyton úgy érzi valaki figyeli őket a parkból. Tino este egy kisautóval játszik, amit Ernesto még Eduardónak vett és azt hiszi ugyanaz, de mikor megnézi, az a helyén van. Mit jelent ez az egybeesés, talán mégis él a fia?




6. rész:

Laura képtelen szembenézni fia nyílt homoszexualitásával, ezért Nicoló a nagyanyjához költözik. Laura kiönti a lelkét Matteónak, akiről azt hiszi, hogy viszonyt kezdhetnek, de a férfi csak barátként gondol rá. Nicoletta végre boldog Ruggeróval, így Stefano segítségével végleg szakít Vittorióval. De a házasságot még nem gondolja komolyan. Martina megtalál egy hotel számláját Raoul zsebében és rájön, hogy a férfinak szeretője van. Chiara megrémül, mikor kiderül, hogy gyermeket vár Raoultól. De nem árulja el a férfinak, mert ő Martina mellett akar maradni, főként Salvo miatt. Chiara vissza akar térni Milánóba a gyerekekkel együtt, de Raoul és Ernesto nem engedik. Ernesto kényszerlépésre szánja el magát, el kell adnia a vállalatot, miután sorra visszamondják a megrendeléseket. Serafina az iroda gépéről titokban hatalmas összeget utal át a cégnek, Ernesto visszakapta a fia által elvett pénz. A család ünnepel, de vajon ki áll a nem várt események mögött?






 
Fórum » Tagok feltöltései » Sorozatok » Egy nagy család (Una grande famiglia) 2012 TVRip x264 Hun mk (színes, szinkronizált, olasz, 6 részes, mini drámasorozat 10)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2024
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben



harcsa59 (2624), lilligruber (3047), mi (3579), tgz56 (4511), Rafi87 (4706), Gyöngyös (6492), viktorksa (6982), potyka (7372), alaron (12411), rozika (22791), Zotyi0991 (23409), István7196 (23710), lacylla (24915), KidobóLaci (25384), thothlaszlo (26405), vizesim (30095), gymcs912 (30670), salfayistvan (34544), laszlo8215 (37117), kovarikaroly62 (37222), koponya1974 (37408), akosszabo814 (37436), szirooo (37437)