ArchieToshD2 | Dátum: Csütörtök, 2013-12-12, 12:35 | Üzenet # 1 |
 Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1364
Állapot: Offline
| Én és a hercegem 3: Királyi mézeshetekThe Prince & Me 3: A Royal Honeymoon színes, szinkronizált angol romantikus vígjáték, 88 perc, 2008

rendező: Catherine Cyran írta: Mark Amin, Katherine Fugate forgatókönyvíró: Blayne Weaver producer: Elyse Eisenberg, Danny Lerner, Les Weldon ügyvezető producer: Mark Amin, Boaz Davidson, Danny Dimbort, David Higgins, Avi Lerner, Trevor Short, David Varod, Les Weldon, Cami Winikoff zeneszerző: Andrew Gross operatőr: Emil Topuzov vágó: Irit RazIMDb Port Filmkatalógus Kam Heskin (Paige Morgan) Jonathan Firth (Soren) Chris Geere (Edvard király) Adam Croasdell (Scott) Todd Jensen (John Polonius) Paige a wisconsini lány és Edvard a dán herceg mára boldog uralkodói pár és mint király és királyné a mézesheteiket szeretnék eltölteni a festői szépségű Belaviá-ban. Igazi romantikus nászutat terveznek a gyönyörű havasi tájakon és a varázslatos hangulatú erdőkben rejtező ősi várak vidékén. A mézesheteket azonban megzavarja a hír, hogy Polonius, a miniszterelnök - óriási olajprofit reményében - kietlen pusztasággá akarja változtatni a gyönyörű Belaviá-t. Ráadásul Eddie rendkívül féltékeny lesz amikor feltűnik Scott - Paige exbarátja. Én és a hercegem, 2004Én és a hercegem 2: A királyi esküvő, 2006Én és a hercegem 3: Királyi mézeshetek, 2008Én és a hercegem 4: Elefántkaland, 2010 
|
|
| |
Susella | Dátum: Kedd, 2018-10-09, 11:45 | Üzenet # 2 |
 Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 149
Állapot: Offline
| Köszönöm!
|
|
| |