Jeff Bridges (Jack Lucas) Robin Williams (Parry) Mercedes Ruehl (Anne Napolitano) Amanda Plummer (Lydia Sinclair) David Hyde Pierce (Lou Rosen) Carlos Carrasco (doktor)
Jack Lucas, a cinikus disc-jockey az egyik kijelentésével egy előre nem látható lavinát indít el. A rádióműsorában felelőtlen ítéletet mond a gazdag elit szórakozóhelyéről és gőgös világáról. Nem is számol azzal, hogy a telefonálója egy beteg lelkű fiatalember és még aznap este valóra váltja szavait. Valósággal megtizedeli egy felkapott bár előkelő vendégeit, majd utána magával is végez. Jack nem tud szabadulni a lelki felelősség alól még három évvel a történtek után sem. Munkájától visszavonul, az alkoholizmusba menekül és egyedül a barátnője - Anne - társaságát tudja elviselni. Aztán egy véletlen során találkozik Perry-vel aki csak egy hajléktalan bolond, de ettől kezdve megváltozik az élete. Perry egykor neves professzor volt és abban a bizonyos mészárlásban veszítette el imádott feleségét. Együtt indulnak hát el a Szent Grál keresésére, remélve hogy megtalálják a szeretetet és a boldogságot melyre oly régóta várnak...
Fájlnév: A halaszkiraly legendaja - The Fisher King 1991 cd1.avi Fájl mérete: 700 Mb.
[Film] Érvényes: Igen [AVI] Időtartam: 01:04:40 Film teljes: Igen
EZ ÚGY VIGJÁTÉK, AHOGYAN ÉN JÉZUS KRISZTUS VAGYOK!
HA JÉZUS VIGJÁTÉK VOL, AKKOR OK.
HOGY TUDTOK ILYENEKET IRNI?????????????????? EGYÁLTALÁN LÁTTAD A FILMET??????? BOCS,DE TELJESEN KI VAGYOK AKADVA EKKORA HÜLYESÉGTŐL.
HA ENNYIRE HÜLYE VAGY A MŰFAJOKHOZ, AKKOR IRD AZT. OK?
AMÚGY KÖSZI A LETÖLTÉSI LEHETŐSÉGET! KOMOLYAN NEM HARAGSZOM, CSAK NEM TUDOM FELFOGNI, HOGYAN LEHET ILYENEKET IRNI????
Halihó!!
Sajnos a valamivel több mint 10.000 film közül nem emlékszem mindegyikre - és nem is mindet láttam - speciel ezt igen ... de kb. 20 éve. Én az IMDb szerinti címkét "ragasztottam rá", - valószínűleg hibásan ...
Szeretném, ha segítenél a kategória "megítélésében" ... mi legyen?! Válaszod tisztelettel várom!