Dal a bordélyházból / Paravánok mögött dalolva
|
|
ArchieToshJ3 | Dátum: Kedd, 2012-02-07, 13:17 | Üzenet # 1 |
Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 843
Állapot: Offline
| Dal a bordélyházból / Paravánok mögött dalolvaCantando dietro i paraventiszínes, szinkronizált olasz-angol-francia filmdráma, 95 perc, 2003
rendező: Ermanno Olmi forgatókönyvíró: Ermanno Olmi producer: Luigi Musini, Tom Rosenberg, Roberto Cicutto ügyvezető producer: Alessandro Calosci, Ferdinanda Frangipane, Daniele Passani zeneszerző: Han Yong operatőr: Fabio Olmi jelmeztervező: Francesca Sartori látványtervező: Luigi Marchione vágó: Paolo CottignolaIMDb Port FilmkatalógusJun Ichikawa (Vedova Ching) Bud Spencer (kapitány) Camillo Grassi (Nostromo) Makoto Kobayashi (Ching admirális)A film egy kínai népmese egy fiatal férfiról aki véletlenül betéved egy bordélyházba miközben egy kínai városban próbál eligazodni az 1930-as években. A fiatalember persze nem tud ellenállni a csábításnak, miközben a falakon kívül éppen harcok zajlanak. Egyik vezetőjük, Ching admirális mögött haszonlesők állnak akik meggyőzik a császárt, hogy ígérjen Ching-nek egy komoly megbízatást, ha abbahagyják a lövöldözést. Ám egy váratlan gyilkosság az események különös láncolatát indítja el amelyet még évek múlva is emlegetnek. Én belenéztem .. Nem a legjobb verzió a rip, de Piedone-t nem ezért a filmjéért szeretem... Lehet, hogy csak a rossz szinkron miatt?? Ne engem szidj, ha neked nem tetszik!!
|
|
| |
Bfater | Dátum: Szombat, 2012-09-29, 16:44 | Üzenet # 2 |
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 194
Állapot: Offline
| Köszönöm
|
|
| |