rendezte: Paris Barclay, Bill Duke, Kevin Rodney Sullivan írta: Maya Angelou, John Henrik Clarke, Richard Wright forgatókönyv: Ron Stacker Thompson , Ashley Tyler producer: David Knoller ügyvezető producer: Carolyn McDonald, Danny Glover zene: Patrice Rushen fényképezte: Karl Herrmann
Danny Glover (Silas) Wesley Snipes (George Du Vaul) Lorraine Toussaint (Philomena) Tate Donovan (David)
Három XX. századi történet az afrikai amerikaiak életéből. Az elsőben egy iskolaigazgató egyik diákja feketebőrű Krisztust rajzol a keresztfára. A második történetben egy szegény fekete földművest egy fehér férfival csal meg a felesége, a harmadikban pedig egy sikeres dzsesszénekesnő emlékszik vissza nyomorúságos gyermekkorára.Három XX. századi történet az afrikai amerikaiak életéből. Az elsőben egy iskolaigazgató egyik diákja feketebőrű Krisztust rajzol a keresztfára. A második történetben egy szegény fekete földművest egy fehér férfival csal meg a felesége, a harmadikban pedig egy sikeres dzsesszénekesnő emlékszik vissza nyomorúságos gyermekkorára.
Fájlnév: Amerika - America's Dream 1996.avi Fájl mérete: 1,57 Gb.
Figyelem !
A film egy háromrészes rövidfilm csokor egybefűzve. 1. rész címe: Néger ballada 2. A fiú aki feketének festette Krisztust 3. Az újraegyesítés A hang anyag a Film mania-ról származik Hiányosságok: Kép és hanganyagot helyettesítettem 0,44,07 től 0,44,16 ig Kép minősége enyhén kockásodik 1,11,11 től 1,11,28 ig Magyar hang hiánya 1,18,00 tól 1,18,45 ig de angol van
De ez a kis szépséghiba szerintem elhanyagolható.
[Film] Érvényes: Igen [AVI] Időtartam: 01:22:48 Film teljes: Igen