színes, szinkronizált angol kalandfilm, 141 perc, 1984
rendező: John Howard Davies író: Rudyard Kipling forgatókönyvíró: James Braboza producer: David Conroy, Jean Walter ügyvezető producer: Mark Shelmerdine zeneszerző: Marc Wilkinson operatőr: Michael Reed vágó: John Shirley
Kim apátlan-anyátlan árva - bár eredetileg fehér ember -, (az apja a brit hadsereg tisztjeként halt meg), ő maga indiainak vallja magát. Buddhista mesterével bekóborolják Indiát, sok-sok kalandban van részük. Az önfenntartás kényszere sok mindenre megtanítja amire a Brit Hadseregnek is nagy szüksége lenne. Elhatározzák, hogy a fiúból felderítőt képeznek.
Általános Teljes név : Kim - Kim 1984.avi Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 2,06 GiB Időtartam : 02:21:43 óra Teljes adatsebesség : 2 081 kb/s
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : Baseline L1.3 Formátum beállítások, CABAC : nem Formátum beállítások, ReFrames : 2 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 02:21:43 óra Adatsebesség : 2 000 kb/s Szélesség : 576 képpont Magasság : 432 képpont Képarány : 4:3 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.335 Adatfolyam mérete : 1,99 GiB (97 % ) Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 02:21:43 óra Duration_LastFrame : -13emp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 64,0 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Képkockasebesség : 43,066 FPS (1024 spf) Adatfolyam mérete : 64,9 MiB (3 % ) Default : igen Alternate group : 1