színes, szinkronizált amerikai romantikus vígjáték, 117 perc, 2011
rendező: Dennis Dugan írta: Abe Burrows forgatókönyvíró: Timothy Dowling, Allan Loeb producer: Jack Giarraputo, Adam Sandler, Heather Parry ügyvezető producer: Barry Bernardi, Allen Covert, Tim Herlihy, Steve Koren zeneszerző: Rupert Gregson-Williams operatőr: Theo van de Sande vágó: Tom Costain
Adam Sandler (Danny Maccabee) Jennifer Aniston (Katherine Murphy) Brooklyn Decker (Palmer) Nick Swardson (Eddie) Nicole Kidman (Devlin Adams) Bailee Madison (Maggie) Kevin Nealon (Adon) Rachel Dratch (Kirsten Brant)
Danny megrögzött agglegény és jegygyűrű-viselő: a gyűrű ereje óvja meg őt a tartós kapcsolatoktól, és biztosít mindig hihető ürügyet, ha le akar lépni. Ám amikor végre rátalál álmai nőjére ki kell valamit találnia amivel lezárhatja eddigi füllentései sorát. Megkéri a titkárnőjét és a gyerekeit, hogy adják ki magukat jövendőbeli ex-családjának. Egyik hazugság követi a másikat, mígnem egy nagy közös családi utazáson találják magukat Hawaii-n. Az önfeledt nyaraláson mindenki igyekszik a kitalált történethez tartani magát, de végül már senki nem tudja, mi igaz, vagy mi nem az.
Ezt nem bántam, hogy moziban néztük meg. Igaz szeretem a két főszereplőt, meg a szinkron is sokat dob rajta, így kicsit elfogult vagyok. Jó kis film...