fekete-fehér, szinkronizált amerikai romantikus vígjáték, 88 perc, 1940
rendező: Howard Hawks író: Ben Hecht, Charles MacArthur forgatókönyvíró: Charles Lederer producer: Howard Hawks operatőr: Joseph Walker jelmeztervező: Robert Kalloch vágó: Gene Havlick
Cary Grant (Walter Burns) Rosalind Russell (Hildegaard "Hildy" Johnson) Ralph Bellamy (Bruce Baldwin) Gene Lockhart (Peter B. "Pinky" Hartwell seriff) Porter Hall (Murphy)
Walter Burns egy nagy Chicago-i lap szerkesztője. Nemrég vált el feleségétől aki egyben egyik legjobb riportere is. Amikor Hildy bejelenti a férfinek, hogy eljegyezte magát egy biztosítási ügynökkel, és másnap összeházasodnak Walter őrült hadjáratba kezd, hogy visszaszerezze a nőt. Minden leleményességét latba vetve, számtalan trükkel igyekszik elriasztani a lelkes vőlegényt és egyúttal rávenni Hildy-t, hogy írjon meg egy utolsó nagy sztorit egy gyilkosról.
I.
Fájlnév: A nagy sztori - His Girl Friday 1940.avi Fájl mérete: 905 Mb.
[Film] Érvényes: Igen [AVI] Időtartam: 01:31:57 Film teljes: Igen
Általános Teljes név : His Girl Friday - 1940.mp4 Magyar címei : A pénteki barátnő / A nagy sztori Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 586 MiB Időtartam : 01:31:45 Teljes adatsebesség : 893 Kbps Kódoló szoftver : Lavf54.63.104
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : Main L3 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 3 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 01:31:45 Adatsebesség : 759 Kbps Szélesség : 640 képpont Magasság : 480 képpont Képarány : 4:3 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 29,970 (30000/1001) fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.082 Adatfolyam mérete : 498 MiB (85%)
Hang : Angol nyelvű Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 01:31:45 Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 126 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 KHz Képkockasebesség : 43,066 fps (1024 spf) Adatfolyam mérete : 82,4 MiB (14%) Default : igen Alternate group : 1