színes, szinkronizált amerikai kalandfilm, 83 perc, 1998
rendező: Michael Shapiro író: Marty Kaplan forgatókönyvíró: Marty Kaplan, Robert J. Avrech producer: David Roessell ügyvezető producer: Jerry Bruckheimer operatőr: Glen MacPherson díszlettervező: Cynthia T. Lewis zene: Nick Glennie-Smith látványtervező: Douglas Higgins vágó: Michael Schweitzer
Bill Campbell (Clay Jarvis) Paget Brewster (Rena Winter) Ned Vaughn (Scott Hines) Geoffrey Blake (Jonah Randall) Denis Arndt (Don Mitchum) Tasha Smith (Karen Daniels) Leslie Horan (Melissa Hines) Michael Rogers (Frank) Kate Luyben (Ruby)
Milliárdokat érő szatellit fellövésére készül az Endeavour űrsikló legénysége. A szatellit gyártója, a Kaysat társaság nagy reklámot akar csapni magának, ezért egy tévés újságírót is felküld a fedélzetre. Az asztronauták eleve nem nézik jó szemmel a nem szakmabeli utazót. A rutinküldetésnek tűnő feladat hamarosan rémálommá fajul amikor néhány baleset miatt az űrsikló irányíthatatlanná válik. A NASA legjobb űrhajósaiért aggódik, a Kaysat első embere pedig saját pénzéért. Az űrhajó parancsnokának össze kell fognia a kiélezett helyzetben az ideges legénységet, miközben földi összekötőjük a parancsnok volt barátnője.
Fájlnév: Max Q-Kenyszerleszallas - Max Q 1998.avi Fájl mérete: 1,35 Gb.
[Film] Érvényes: Igen [AVI] Időtartam: 01:23:15 Film teljes: Igen
Hálás köszönetem ezért a filmért Valaha megvolt videón, nem gondoltam, hogy még egyszer előkerül A Kozmosz végtelenjében, Téren és Időn át Száguldani a csillagok között, mint eltévedt fénysugár. **************************************** Hibás linket kérlek pü-ben jelezd, hogy javíthassam!