Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS

• Oldal 1 / 1
  • 1
Balra a nap nyugszik
ArchieToshI2Dátum: Szerda, 2013-06-12, 14:42 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 649
Állapot: Offline
Balra a nap nyugszik

színes magyar filmdráma, 91 perc, 2000

rendező: Fésős András
forgatókönyvíró: Fésős András, Németh Gábor
producer: Sőth Sándor, Durst György
zeneszerző: Szemző Tibor
operatőr: Nagy András
díszlettervező: Berzsenyi Krisztina
jelmeztervező: Szűcs Edit
vágó: Mógor Ágnes

IMDb Port Filmkatalógus

Szabó Győző (Alex)
Takáts Andrea (Mária)
Keszég László (Zsolt)
Maria Schuster (Christine)
Ernest Lenart (az öregúr)
Csaplár Vilmos (a férj)

Alex a vagány és értelmes pesti srác barátjával Zsolttal használt nyugati autókat hoznak át a határon. Egy alkalommal kábítószert akarnak átcsempészni az egyik kocsiban, az utazás azonban tragikus következménnyel jár - Alex autóbalesetet szenved és magvakul. Miután visszatér Budapestre a fiú magába zárkózik és egyedül világtalanul csavarog a városban. Egyik sétája során, valamilyen furcsa késztetésnek engedve, felveszi a csörgő telefont egy fülkében. A vonal végén egy lány, a Németországban élő Mária keresi az öccsét. Beszélgetésük nyomán különös vonzalom ébred mindkettejükben a másik iránt. Felírják egymás telefonszámát és egyre gyakrabban hívják fel egymást. Egy nap kapcsolatuk eljut a személyes találkozásig.

apazoli01Dátum: Hétfő, 2013-06-17, 05:20 | Üzenet # 2
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 96
TibiOrNotTibi,

Kedves Vezetőség és TibiOrNotTibi, és az Ucoz to, minden egyes tagja ! ! Miután , ezt is csakis puszta véletlenségből találtam meg, Így ezen keresztül írok Önöknek! Miuán 59 éves, súlyos tüdőembóliával küszködő rokkantnyugdíjas vagyok, így, előre is, nagyon szépen kérem , és egyben, nagyon szépen meg is köszönöm ílybeli tudomásulvételét és teljesítését és a fenti című film feltevését ! A kérések rovatnál kezdtem de ott, olyan helyet, ahol írhatok, nem találtam !

A HÖLGYEKNEK KÜLÖN KÉZCSÓKKAL IS!

Tisztelő üdvözlettel:
Apazoli01!

SöndörDátum: Péntek, 2020-04-10, 16:48 | Üzenet # 3
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 426
Köszönöm!

Söndör

• Oldal 1 / 1
  • 1