Stahl Judit - Gyors Húsos Ételek
108mb/jpg
Könyv címe: Stahl Judit - Gyors Húsos Ételek
Kiadás dátuma: 2008
Formátum: jpg
Stahl Judit ebben a könyvében azokra az elfoglalt háziasszonyokra gondolt, akik húsos ételekkel szeretnék megörvendeztetni családjukat, vendégeiketAz olasz bundás hús a hagyományos rántott szelet modern, mediterrán bundába burkolt változata, és mivel a panír csak utólag kerül rá, nincs semmi zsírban lubickolás. A krétai nyaralást igéző görög citromos csirkekevés hozzávalóból áll, és napsütötte ízei télen-nyáron élvezhetőek. A pulykacsíkok vörösboros-mazsolás mártással ínycsiklandó példa, miképp lesz csipetnyi francia rafinériával ünnepi fogás a megszokott, hagyományos pulykamellből. Az örményes húsos táska minden bizonnyal nagy sikert arat majd a konyhai kalandozók közt, hisz az izgalmas, főtt tésztafalatokban fahéjas, diós, korianderes darált hús bújik meg. De megtalálható a könyvben a carpaccio, a világ egyik leghíresebb előétele is, olyan vendégeknek, akik előtt virítani kell, ahogy a közkedvelt, előre elkészíthető aszaltszilvás húsgombóc is benne van, amelyért a nézők szinte megrohamozták tavaly a Stahl konyhája című tévéműsor internetes portálját. A receptek ezúttal is pontokba szedett, jól követhető, praktikus leírások, amelyek mindig garantálják a sikert.
89 oldal, színes képekkel illusztrálva
Formátum: jpg
Képméret: 1100x1500
Köszönöm, ha megköszönöd a munkám