Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS




  • Oldal 1 / 1
  • 1
Koktél recept könyvek
ember2003Dátum: Szerda, 2013-02-06, 11:04 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 162
Állapot: Offline
Koktél recept könyvek




3 Koktél recept könyv magyar nyelven:

Szerző: Karacs Lajos - Szepessy Vilma - Koktélok világa
Kezdetben a koktéloknak nem létezett olyan sok fajtája, mint manapság. Az egyre divatosabb ital egyre több kategóriában hódít világszerte. A klasszikus, legnépszerűbb fajták mellett jócskán meggyarapodtak a fantázia-koktélok, melyek közül az alkoholmentes változatokat az autósok és a gyerekek is élvezhetik. A könyvünkben található receptekkel és a szemet gyönyörködtető fotókkal ízelítőt kínálunk e közkedvelt italok folyamatosan újuló gazdag választékából.
Formátum: pdf Oldalszám: 112

Peter Schmoeckel - Klasszikus koktélok
Kötetünk elsősorban az igényes vendéglátóknak, a műkedvelő mixereknek szól - de a haladók is találnak benne egy-egy újszerű ötletet, receptiációt. Bemutatja a klasszikus koktélok legfontosabb alapitalait, az italkeverés eszközeit, módszereit, a felhasználható pohárfajtákat és megosztja velünk egy tapasztalt mixer szakmai fogásait. a receptek Amerika, Európa és a trópusok legkedveltebb, már-már legendássá vált kevert italainak elkészítési módját írja le a martől a presidenten át a különféle fizzekig, long drinkekig, pezsgős koktélokig, s felidézi egy-egy híres ital megszületésének körülményeit is.
Formátum: pdf l méret: 6,2 MB l oldalszám: 58

Simon Polinsky Koktélok enciklopédiája
A világ bármixerei megszámlálhatatlanul sok koktélt kevertek, s kevernek mind a mai napig, olyan nemes italok segítségével, mint a whisky, a brandy, a gin, a tequila, a rum vagy a vodka. A koktélok teljes körű enciklopédiájából a többi között megtudhatjuk, hogyan készülnek a legújabb koktélok, milyen összetevőket használnak a rázásnál és a keverésnél, milyen típusú poharakban szervírozzák, valamint azt is, hogy mivel és miképpen díszítik. A koktélkeverés fortélyai mellett bepillantást nyerhetünk az alkohollepárlás tudományába is.
Formátum: pdf




Köszönöm, ha megköszönöd a munkám cool
 
SirTDátum: Péntek, 2013-03-29, 19:28 | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 8
Állapot: Offline
Köszönöm.
 
ZsozsiDátum: Péntek, 2013-04-12, 15:43 | Üzenet # 3
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 1581
Állapot: Offline
Köszönöm!
 
bigjosh2Dátum: Vasárnap, 2016-12-18, 23:46 | Üzenet # 4
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 280
Állapot: Offline
Halott link!
 
culiDátum: Vasárnap, 2017-02-19, 09:11 | Üzenet # 5
Közlegény
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 2
Állapot: Offline
Köszönöm szépen!
 
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2024
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben



ang747 (7541)