Dirty Money: The Business of High-End Prostitution
színes, szinkronizált amerikai ismeretterjesztő film, 43 perc, 2008
producer: Molly Bedell, Kevin Kane ügyvezető producer: Sharob Barrett, Charles Schaeffer zeneszerző: David Huizenga operatőr: Angel Perez, Darryl Miller, Oral User, Dan Mendez, Seth Henrikson, Tom Everly, Paul Jacobsen vágó: Katerina Simic
Egy üzlet, szép nőkkel, gazdag üzletemberekkel, politikusokkal amely akár veszélyes is lehet.
Általános Teljes név : Luxusprostik testkozelbol - 2008 TvRip.mp4 Eredeti címe : Dirty Money: The Business of High-End Prostitution Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 662 MiB Időtartam : 43:12 perc Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 2 142 Kbps
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : Baseline L3 Formátum beállítások, CABAC : nem Formátum beállítások, ReFrames : 1 képkocka Format_Settings_GOP : M=1, N=12 Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 43:12 perc Adatsebesség : 2 000 Kbps Szélesség : 720 képpont Magasság : 576 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 fps Szabvány : PAL ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.193 Adatfolyam mérete : 621 MiB (94%) Kódoló könyvtár : x264 core 118
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 43:12 perc Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 127 Kbps Legnagyobb adatsebesség : 140 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 KHz Képkockasebesség : 43,066 fps (1024 spf) Adatfolyam mérete : 39,2 MiB (6%) Default : igen Alternate group : 1
Narrátor Zakariás Éva, magyar szöveg Mészáros Alexandra, hangmérnök Magyar Sándor, gyártásvezető Boskó Andrea, szinkronrendező Gyarmati Gergely, produkciós vezető Valger Zsófia és Ullmann Gábor. A magyar változatot a Digi kft készítette 2016-ban.