ArchieToshD2 | Dátum: Csütörtök, 2015-01-15, 20:07 | Üzenet # 1 |
Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1364
Állapot: Offline
| Az Apokalipszis hét jeleSeven Signs of the Apocalypseszínes, szinkronizált amerikai dokumentumfilm, 124 perc, 2009
rendező: Tim Prokop forgatókönyvíró: Lee Fulkerson producer: Scott Pearlman ügyvezető producer: Paul Cabana, Gary Tarpinian, Paninee Theeranuntawat operatőr: Jared Cowan, Michael Forrester, J.P. Lipa, Michael S. Ojeda, Jim Orr zene: EPM vágó: Jeff Schito, Spencer Kelmon, Dave PalantatoIMDb Port FilmkatalógusMike Cooper (narrátor)A hét jel egyértelmű: dögvész, éhínség és földrengés (és mi a másik négy?! Nézegettem utána, de sehol nem találtam. Talán végig kellene nézni a filmet hozzá? Ha valaki tudja, hogy mi a további négy, vagy mi az a hét, kérem, ossza meg velünk! Köszönöm). Igaz lehet? A szakértők megfejtik a jóslatokat és ijesztő következtetésre jutnak: tudományosan bizonyítható, hogy a katasztrófák bekövetkezhetnek. A bibliai jövendöléseket megkérdőjelezhetjük ugyan, de vajon van tudományos magyarázata az ott leírtaknak? Tényleg az utolsó időkben járunk,ahogy azt a maják is jelezték? A világ vége és az előtte bekövetkező szörnyűségek. Ezt a témát járja körül ez a dokumentumfilm. buckoka kiegészítése: "Az Apokalipszis lovasai, más néven Az Apokalipszis négy lovasa a végítélet egyik előjeleként szerepel a bibliai Jelenések könyvében. A középkorban a kereszténység egyik fontos apokaliptikus motívuma....A Négy lovas - egyes bibliamagyarázók szerint - a Háború, Hódítás, a Halál, az Éhínség vagy Pestis (azaz Ragály) megtestesítői. A Jelenések könyvében a hét pecsét feltörésekor az első négyben jelennek meg." A "dögvész, éhínség és földrengés" inkább keveredik a bibliai tíz csapással. Üdv:buckoka
|
|
| |
szajbergirl | Dátum: Szombat, 2015-02-14, 11:34 | Üzenet # 2 |
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 114
| Köszönöm szépen. Nagyon kíváncsi vagyok rá!!!
|
|
| |
emellar | Dátum: Péntek, 2016-06-17, 03:02 | Üzenet # 3 |
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 93
| Köszi!
|
|
| |