A nyugat kritikusan szemléli Oroszországot. Ennek tükröződésének tekinthető a nyugatnak Vlagyimir Putyinról kialakult véleménye. A legjobban ismert orosz politikusként egyidejűleg a nyugati kritika kedvenc céltáblája. A Szovjetunió bukása utáni időszak központi figurája és a publikus profilja lehetővé teszi számunkra Oroszország és annak az elmúlt 15 évben végbement fejlődése kifinomult ábrázolását. E dokumentumfilm pillantást vet Putyin egykori szovjetunióbeli ifjúságára és megismerjük életét az egykor Német Demokratikus Köztársaságban. Hogyan élte meg a Szovjetunió végét? És hogyan került Jelcin időszakában Moszkvába?
Általános Teljes név : En vagyok Putyin-Egy portre - I Putin-A Portrait 2012 TvRip.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 357 MiB Időtartam : 51 perc 59 mp Teljes adatsebesség : 960 kb/s Kódoló szoftver : Lavf54.63.104
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : Main L3 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 3 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 51 perc 59 mp Adatsebesség : 827 kb/s Szélesség : 852 képpont Magasság : 480 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.081 Adatfolyam mérete : 308 MiB (86 % )
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 51 perc 59 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 126 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Képkockasebesség : 43,066 FPS (1024 spf) Adatfolyam mérete : 46,7 MiB (13 % ) Default : igen Alternate group : 1