színes, szinkronizált angol útifilm, 4*60 perc, 2012
rendező: Francis Hanly, John-Paul Davidson forgatókönyvíró: Michael Palin producer: John-Paul Davidson ügyvezető producer: Steve Abbott, Roger Mills, Charlotte Moore zeneszerző: David Hartley vágó: Paul Burgess, Martin Cooper, Riaz Meer
Michael Palin már körbeutazta az egész Földet, de Brazília, a világ ötödik legnagyobb országa kimaradt eddig útjai sorából. Pótoljuk be együtt a lemaradást és fedezzük fel Amazonia titkait, merüljünk el Rio de Janeiro nagyvárosi nyüzsgésében és ismerjük meg azokat akik ennek a nemzetnek a sorsát formálják!
I.
Fájlnév: Brazilia Michael Palinnel - Brazil with Michael Palin E01 2012 TvRip.avi Fájl mérete: 751 Mb.
[Film] Érvényes: Igen [AVI] Időtartam: 00:54:09 Film teljes: Igen
[Audió] Kodek: MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3) Csatornák száma : 2 Mintavétel: 48000 Hz Bitráta: 192 Kbps
Ozone Network felvétel
Narrátor Haás Vander Péter, magyar szöveg Horváth Gábor, hangmérnök Ördögh Richárd, gyártásvezető Boskó Andrea, szinkronrendező Mihályfalvi Mihály, produkciós vezető Valger Zsófia és Ulmann Gábor. A magyar változatot a Digi kft készítette 2013-ban.
II.
Fájlnév: Brazilia Michael Palinnel E01 El Afrikabol 2012 HDTvRip.mkv Eredeti címe: Brazil with Michael Palin 1. epizód: Out of Africa Fájl mérete: 1,21 Gb.
[Film] Érvényes: Igen [Matroska] Időtartam: 00:59:05 Film teljes: Igen
[Videó] Felbontás: 1280x720 Kodek: MPEG4 ISO advanced FPS: 25,00
Fájlnév: Brazilia Michael Palinnel E02 Irany Amazonia 2012 HDTvRip.mkv Eredeti címe: Brazil with Michael Palin 2. epizód: Into Amazonia Fájl mérete: 1,19 Gb.
[Film] Érvényes: Igen [Matroska] Időtartam: 00:59:06 Film teljes: Igen
Fájlnév: Brazilia Michael Palinnel E03 Utazas Rioba 2012 HDTvRip.mkv Eredeti címe: Brazil with Michael Palin 3. epizód: The Road to Rio Fájl mérete: 1,17 Gb.
[Film] Érvényes: Igen [Matroska] Időtartam: 00:59:13 Film teljes: Igen
Fájlnév: Brazilia Michael Palinnel E04 Lent Delen 2012 HDTvRip.mkv Eredeti címe: Brazil with Michael Palin 4. epizód: The Deep South Fájl mérete: 1,21 Gb.
[Film] Érvényes: Igen [Matroska] Időtartam: 00:59:05 Film teljes: Igen
Narrátor Haás Vander Péter, magyar szöveg Horváth Gábor, hangmérnök Ördögh Richárd, gyártásvezető Boskó Andrea, szinkronrendező Mihályfalvi Mihály, produkciós vezető Valger Zsófia és Ulmann Gábor. A magyar változatot a Digi kft készítette 2013-ban. A magyar verzió itt-ott rövidebb, ezeknél a részeknél forced magyar felirat van.